• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści ekumeniczne
Proces myślowy Drederka-frajerka wyglądał mniej więcej tak:

Cytat:Kurła, no chciałbym być wielgim papierzakiem, no ale zostać tu samemu, jak Wałęsa na lotnisku - no nie bardzo kurła. Dobra, zrobię laskę łaskę Czarownikom - lepiej państwo z trzema dzbanami, ale aktywnymi, niż z jednym. Poza tym, w towarzystwie zawsze raźniej dzieci gwałcić przeklejać Wikipedię do galerii świętych.

Wyczuwam zazdrość, że ktoś tu sam chciałby zostać potężnym papierzakiem.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

https://wykoprecords.bandcamp.com/track/papie
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Nie aż tak wulgarnie, ale dokładnie taką samą miałem refleksję co do sytuacji, jak pan Medycejski Karol.

Swoją drogą znamienne jest, że została mi zmieniona ranga na forum, ale rezygnacji dalej nie przyjęto.
(-) Fiodor Anatoljewicz Godunow
Kościelne młyny mielą powoli Wink
Jesteś Dreyfusem tego reżymu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
http://www.zpviw.ct8.pl/forum/showthread...n=lastpost
Sobór w Paklenicy już się rozpoczął!
Jaka kara spotka protestujących? Z pewnością będę bacznie obserwował wydarzenia z soboru.
W sumie smutne jest, że tak mało jest aktywnych religii w mikroświecie. ZK, budzimiryzm, ja, Rotria, WKP i... chyba tyle. 5 religii na cały mikroświat, z czego 2 tylko w Bialenii.
Nie no jest ich trochę więcej, w Dreamlandzie jest jakiś kościół, w KS tak samo, a nie bez powodu wielu ludzi ma Wandę w sercu.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości