• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kogo masz na avatarze?
U mnie na awatarze jest Pisselia di Transparenti, słynna rotryjska skrytobójczyni. Znana najbardziej z tego, że udało się jej zasztyletować ośmiu patriarchów pod rząd zaraz po konklawe. Tak dobra w swoim fachu, że nikt nigdy jej nie widział i nikt w sumie nie wie, jak ona wyglądała.
Emil Cioran. Nawet kilka słów o nim wygłosiłem na Uniwersytecie Batawskim. http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=1025
Kwiatanga, symbol Ostatecznej Krucjaty. Znak czasów minionych.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Chyba nie muszę nikomu przedstawiać tego słodziaka na moim awatarze.  Blush
Postanowiłem odkopać ten wątek. Na moim awatarze widnieje Edward Gierek, I sekretarz KC PZPR. Ustawiłem sobie go, gdyż bardzo lubię klimaty PRL, oraz postać Gierka bardzo dobrze wpisuje się w moją narrację.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Na moim awiatorze obecnie jest Shalltear Bloodfallen, wampirzyca stworzona przez Peroroncino w anime Overlord.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
U mnie aktualnie jest John Keel, amerykański badacz tajemnic, znany głównie z badań nad Mothmanem z Point Pleasant. Jako jeden z pierwszych ufologów odrzucił hipotezę pozaziemską i uznał, że "latające talerze" są zjawiskiem (para)psychicznym.
Mikołaj I - cesarz Imperium Rosyjskiego. Na moim avatarze jest całkiem młody. Co ciekawe jego późniejszy wizerunek był całkowicie inny. Dorobił się bowiem wąsa, łysiny na głowie i worów pod oczami (pewnie ze stresu xD).
Mój diabełek oddaje mój charakterek.
Oparty na moim Stalinodudzie sprzed lat wizerunek Piwskiego Sroczyńskiego jako Arcybiskupa
(—) Piwski Sroczyński

Prezes Instytutu Kultury Osieckiej

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości