• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamówienie od Stal-Hydro-Fłotu
Rononie, chciałbym złożyć zamówienie na cztery sztuki samolotu RAT PA-340-200, dwie sztuki RAT PA-318-100 oraz jedną sztukę RAT LP-34. Wszystko w podobnej kolorystyce SHF, co poprzednio, choć możemy wprowadzić pewne modyfikacje, aby te nowe samoloty się czymś wyróżniały, aby było widać że inwestujemy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A jakie modyfikacje proponujesz? Generalnie główne elementy/barwy powinny pozostać bez zmian - jako charakterystyczne dla linii lotniczej.

Może zmienić napis na coś w tym stylu?

[Obrazek: p8iaEN7.png]
Dobry pomysł, myślę że możemy pójść w tę stronę.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Zamówienie zostało częściowo wykonane...

RAT PA-340-200 od NB-KFCA do NB-KFCD

[Obrazek: paH1r8s.png]

[Obrazek: 79Ypi7d.png]

[Obrazek: JFXDae2.png]

RAT PA-318-100 NB-KFBD i NB-KFBE

[Obrazek: CDVOMUB.png]

[Obrazek: Zc1Taoz.png]

[Obrazek: ZC2fE8D.png]

Pozostał jeszcze do wykonania LP-34...
Bardzo to piękne. Niedługo polecą do Magnifikatu, gdzie otwieram kilka nowych połączeń.
Ametyst Faradobus

I jak z zamówieniem? Nie poganiam, ale czy mógłbyś podać orientacyjną datę zakończenia?
Ametyst Faradobus

Trochę zawalony jestem robotą, a od jutra realowy wyjazd... nie lubię robić byle jak, to pewnie po powrocie zasiądę do tego samolociku - nie robiłem do niego malowań jeszcze, to to pierwsze zabiera 3-4 godzinki prób (dopasowanie elementów, łączeń kawałków itp.)
Jasne, bez pośpiechu.
Ametyst Faradobus

No dzień dobry ugułem.

W związku z tym, że jako właściciel Stal-Hydro-Fłotu chciałbym uruchomić dodatkowe połączenia, w tym do Bialenii, pragnę zapytać o możliwość i warunki zamówienia dziesięciu dodatkowych samolotów RAT PA-340-200 w barwach takich jak poprzednio.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobus napisał(a):W związku z tym, że jako właściciel Stal-Hydro-Fłotu chciałbym uruchomić dodatkowe połączenia, w tym do Bialenii, pragnę zapytać o możliwość i warunki zamówienia dziesięciu dodatkowych samolotów RAT PA-340-200 w barwach takich jak poprzednio.
W barwach jak poprzednio... to w zasadzie nie wymaga żadnej pracy, bo i tak tylko sobie znaki dopiszesz do listy - nie wymaga to żadnej pracy, poza tekstowym opisaniem transakcji. I tak nie robiłem wszytskich samolotów sprzedawanych do Stal-Hydro-Fłot, bo byłoby to tylko zapyachniem dysku identycznymi malowaniami z zmienioną tylko jedną literą.

No chyba, ze dorzucimy jakiś emblemat np. z okazji odrodzenia ZSKHiW czy coś podobnego... w realu też takie rzeczy się na samolotach linii lotniczych pojawiają czasami.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości