• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielki spis lenn Rzeszy Bialeńskiej
Komuchy zabierają dobra kościelne.
No niestety, Genewa padła ofiarą kolektywizacji, ale jak wspomina Konduktorka mogę nadać kawałek Rzeszy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To ja bym poprosił o jakieś ziemie nad morzem, zgodnie z moją liczbą folwarków. Margrabstwo Genewa musi się rozwijać.
Zapraszam do Anatolii, najlepiej w moje strony. Wink W najlepszym wypadku będziemy razem grillować, a w najgorszym robić na siebie zajazdy. Tak czy inaczej, coś się będzie działo. Dodam, że moim sąsiadem jest też ks. Ribertrop.
Mogę zaproponować coś gotowego razem z opisem okolicy, bo jednak różne regiony Anatolii mają różny klimat i warunki. W przypadku okolic Andrzeja to by była nieco chłodniejsza Anatolia Północna.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Umów nie czytam, więc bierę.
Zawsze zostaje lenno po zmarłym Kamilu... lokalizacja dobra, nad wodą, z Andrzejem można grillować, a chyba "czarnemu" (komu, jak komu) to zdaje się teren po trupie nie przeszkadza?  Wink

[Obrazek: 3_03_05_20_7_15_39.png]
Ależ absolutnie. Bierę.

Nastąpił błąd w mojej główce: nie lenno Genewa, a Genua. Pomieszałem co gdzie jest. xD
A już wszyscy liczyli, że w Rotrii mamy ukrytego agenta o kryptonimie "Kalwin".
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

No to w promocji mogę Tobie zrobić jeszcze herb z czarnym pająkiem... oczywiście krzyżakiem.  Wink Tongue

Jest tam lotnisko i 4 miasta... jeszcze nazw nie wpisałem to możesz nazwać po swojemu. Genua świetnie pasuje, tam są dwa portowe miasta do nazwania i zagospodarowania.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości