30-04-2020 20:51
Mogę się założyć, że bez obecnych członków BPD, Bialenii nie zostałby nawet kwartał. Więc to nie jest "coś kiedyś", ale ciągle i wciąż.
|
Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym
|
|
30-04-2020 20:51
Mogę się założyć, że bez obecnych członków BPD, Bialenii nie zostałby nawet kwartał. Więc to nie jest "coś kiedyś", ale ciągle i wciąż.
30-04-2020 20:59
To mam taką propozycję. Postaw sobie Andrzeju i reszcie BPD pomnik - najlepiej w centrum Wolnogradu, może to połechce w wystarczającym stopniu wasze ego. Nie zmuszaj jednak innych do składania tobie hołdu. Mnie po prostu śmieszy takie zachowanie, no może ewentualnie z lekka czasem irytuje. Naprawdę, to już zakrawa o traktowanie mikronacji niczym sensu życia i jakiś wiekopomnych osiągnięć. W sumie, tak patrząc z boku, to jest to trochę przykre.
01-05-2020 07:51
Mi już postawił, ja postawiłem Rononowi. Pomnik dla Andrzeja to nie jest jakiś wielki problem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
01-05-2020 09:53
Nie budujcie mi pomników, lepiej prześlijcie te pieniądze na szkolenie młodych rewolucyjnych socjalistów.
04-05-2020 13:09
Ukazał się numer 179 Przeglądu Politycznego.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk Właściciel Unicorn Media Corporation "Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
04-05-2020 13:55
Jak zawsze ciekawe podsumowanie.
Trzecie miejsce Leocji w rankingu też uważam za warte odnotowania, ale nieszczególnie mnie dziwi. Kraj ten, choć nie jest jakoś szczególnie liczny (ale który, poza Sarmacją, w dzisiejszych czasach jest?), ale poważnie podszedł do swojej autokreacji i z marszu stał się ważnym elementem mikroświata. Myślę, że ma szansę utrzymać się w pierwszej trójce na dłużej, choć musimy pamiętać, że ranking jest dość chwiejny (chociaż od jakiegoś czasu Bialenia nieodmiennie w czołówce, co mnie cieszy). Cieszy mnie planowany powrót Our Sound, każda międzynarodowa inicjatywa jest niezwykle cenna.
04-05-2020 13:58
Cytat:Trzecie miejsce Leocji w rankingu też uważam za warte odnotowania, ale nieszczególnie mnie dziwi. Według mnie wszystko w rękach zarządzających Leocją. Pomysł jest, potencjał jest, doświadczenie i wiedza są. Cytat:Cieszy mnie planowany powrót Our Sound, każda międzynarodowa inicjatywa jest niezwykle cenna. Zgadzam się. Tym bardziej, że wydaje mi się, że Our Sound to idealne miejsce dla Krzysztofa Hansa van der Ice'a.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk Właściciel Unicorn Media Corporation "Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
06-05-2020 18:36
Ukazał się numer 180 Przeglądu Politycznego. W tym numerze m.in. artykuł autorstwa Pani Prezydent Republiki Bialeńskiej.
06-05-2020 19:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2020 19:09 przez Jurij Pietrow.)
Artykuł o mnie urywa się mniej więcej w połowie wydarzeń.
06-05-2020 19:58
Mnie pierwszy raz od dawna poproszono i napisanie artykułu do v-gazety więc nie mogłam odmówić choć efekt nie dokońca mnie zadowala.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
|