Po paru próbach udało się dobrać taki "amerykański" kolorek...
Powyżej F-1A, poniżej RF-1A
Novak... tak sobie pomyślałem na spokojnie. Stworzę Waszemu Krajowi sensowne siły powietrzne (w sile rozbudowanego skrzydła lotniczego porównywalnego z takowym w RB), a w zamian Siły Powietrzne RB dostaną u Was bazę lotniczą gdzie zainstalujemy przyzwoite skrzydło lotnicze. Wy zyskacie lotnictwo (niekoniecznie oparte na starociach), a nasz "bialeński militaryzm" kolejną bazę za granicą i rozszerzenie możliwości działań. Niestety na węgiel, ropę itp. raczej się nie skuszę... asle na tereny pod bazę wojskową SZ RB - jak najbardziej.
Oczywiście to nie działania na tydzień czy dwa, bo tworzenie tego potrwa trochę, ale finalnie opłacalne dla obu stron. Nasza baza daje pewne gwarancje (nawet bez jakiś traktatów) ... bo jak ktoś Ciebie ruszy to w sumie zawsze możemy zadziałać w "obronie własnej". A do tego zawsze mogę zainstalować tam też moich najemników z Ronon Shiled, którzy będą działali niezależnie od jakiś sił rządowych.
Przemyśl to i daj mi znać... Może nie warto bawić się stare typy sprzętu, ale uzbroić się w coś nowszego np. w "sztandarowy" myśliwiec eksportowy RAT czyli F-10.