Fatwa 7
Allah Akbar !
Bracia radujmy się, dziś rozpoczynamy Ramadan !
Ramadan potrwa do 4 czerwca.
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Fatwa 8
Al-Anime
Wierni Zielonego Kościoła są zobowiązani do obejrzenia choć raz w życiu pełnego sezonu dowolnego Anime. Tylko tą drogą możemy dojść do zbawienia, do raju pełnego owoców, głównie wiśni. Wierni którzy zamiast Anime wybiorą Hentai, jako drogę prostszą muszą obejrzeć 2 pełne sezony jednego lub 2 wybranych przez siebie dzieł.
Sztuka jest dla duszy tym czym pokarm dla ciała.
Allah Akbar !
Droga Polyno otóż Hentai jest prostszą drogą ponieważ angażuje akcją a nie zawsze fabuła ! Zaś klasyczne Anime i akcją i fabułą.
Co do Pszczółki to... masz na myśli klasyczną ? Na pewno nie jest potępiona zaś wytworzono ją w ojczyźnie Anime. Jednocześnie na jej korzyść przemawia fakt, że była dostępna w pięknej ojczyźnie Ludowej. Za poruszenie tego tematu i pytanie o Pszczółkę Maję otrzymujesz moje i Allaha błogosławieństwo. Muminki niestety nie gdyż pochodzą z odległej Laponii a nie Japonii.
Synu Andrzeju idziesz dobrą drogą. Anime oczyszcza duszę, jest niczym obcowanie z siłami wyższymi !
Cytat:Chciałam powiedzieć że propsuję, bo Gelloński Hufiec Maszynowy też ogląda Lucky Star, ale widzę że tam chodziło o Lucky Strike, a to coś zupełnie innego.
Ups, przez przypadek podziękowałem za ten post i jednocześnie go zgłosiłem do administracji forum.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep