• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miasta i lenna...
Może zrobimy dział na stronie o miastach i lennach?

Tak sobie rozpatrywałem reaktywację Razorna... w sumie strona ma lepsze możliwości niż forum. Podobnie gdybyśmy chcieli tworzyć działania naszych miast - chyba atrakcyjniej na stronie? Jakie jest Wasze zdanie?
Zdecydowanie lepiej na stronie, ale w aktualnej sytuacji każda osoba, która ma uprawnienia do strony może skasować wszystko więc trzeba będzie raczej najpierw spróbować zbudować jakiś niezależny system artykułów, a to może być dużo roboty.
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
> Zdecydowanie lepiej na stronie, ale w aktualnej sytuacji każda osoba, która ma uprawnienia do strony może skasować wszystko

Fun fact: tak działały przez kilka…naście? lat strony Wandystanu. Nic nie zabezpieczało przed tym żeby ktoś mógł sobie zwandalizować strony, a zdażyło się takie coś przez ten czas tylko raz – kiedy tow. Ivo srnął ogniem i skasował wszystkie strony Anhaltu.

Co nawet nie było tak złe, bo chętnie bym się pozbyła anhalckich pikseli na mapie, a istnienie Ibsenatu to uniemożliwia, ale tow. Pupka kazał wszystko przywrócić.
Nie żebym nie ufała współobywatelom, nie nie ufam współobywatelom na tyle by na to pozwolić.
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
Testowa ankieta
Proszę sprawdzić działanie i czy można zobaczyć wyniki
Cytat:Proszę sprawdzić działanie i czy można zobaczyć wyniki

Głos oddałem... wyników nie widzę, jest tylko informacja, że już zagłosowałem.
To dobrrz ... dodałem plug-ina, dzięki któremu mczeniem... ożna ukryć wymiki ankiety przed jej zakończeniemWink
Proszę o dodanie mojego lenna, Lisendorff do majątków lennych.
Proszę również o moderatora na lenno.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Gotowe, dział stworzyłem w Rzeszy Bialeńskiej. Potem ewentualnie będziemy przenosić, jak kwestie regionalne się dookreślą
Ok. Dziękuję.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości