31-05-2020 10:43
Ale 7G też jest szkodliwe, dlatego mam na sprzedaż rewelacyjne odpromienniki w niesamowicie niskiej cenie 99 bialenów. Zapraszam do składania zamówień.
|
Putin- wprowadź wojsko?
|
|
31-05-2020 10:43
Ale 7G też jest szkodliwe, dlatego mam na sprzedaż rewelacyjne odpromienniki w niesamowicie niskiej cenie 99 bialenów. Zapraszam do składania zamówień.
31-05-2020 14:19
Już jest, radio maryja.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
02-06-2020 16:04
> żeby libki zaczęły się spuszczać nad bandą totalnej szurii i januszerii.
Tymczasem libki znalazły sobie nowy obiekt podniecenia i zaczęły się spuszczać nad Gowiniątkiem. https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc...liczy.html Okazało się, że to jakiś randroidzki szur (choć ja osobiście stawiałam, że okaże się nacjolkiem), ale co tam, ważne jest przecież że JeDziE Po PiS.
02-06-2020 19:16
Cytat:Okazało się, że to jakiś randroidzki szur No z punktu widzenia libków to chyba dobrze...
03-06-2020 19:40
Alijo, mogłabyś użyć jakiejś metafory by porównać Ayn Rand z Maxem Stirnerem?
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
03-06-2020 20:59
> Alijo, mogłabyś użyć jakiejś metafory by porównać Ayn Rand z Maxem Stirnerem?
Nie. Sam Stirner zabronił mi używać metafor.
04-11-2020 22:45
W normalnych, cywilizowanych mocarstwach atomowych wybory głowy państwa wyglądają dokładnie tak jak w Rzeszy:
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
11-11-2020 16:57
Dawniej to byśmy się mogli dzisiaj tradycyjnie pokłócić o marsz faszystów.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]() |