• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Byłoby miło, ja się nie mogę doczłapać do Magnifikatu, jego bramy stoją przede mną zamknięte.
Ametyst Faradobus napisał(a):Znowu palą plastykiem. Dobrze, że u nas w Krakowie już tego zakazali.
Wiesz jak jest... czarni z tej pedofilskiej organizacji zaraz zaczną tłumaczyć, że to "nieświadoma gosposia" te plastikowe butelki do pieca wrzuciła... Wink Big Grin
#CzarekMusisz, bo inaczej dymem nas udusisz.

Posłuchali i przerzucili się na opał ekologiczny.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
#TeamCzaruś #CzaruśMusisz

Niestety, nie tym razem...
(-) Fiodor Anatoljewicz Godunow
https://wykoprecords.bandcamp.com/track/jan
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Czysto z kronikarskiemu obowiązku zaznaczę, że Sclavinia przechodzi metamorfozę. Upadł Konsulat, powstała Konfederacja.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
A ja z czystej ciekawości chciałbym zapytać, jak ma ta konfederacja działać, jaki jest jej zamysł? Jak się domyślam po nazwie, ma się składać z większej liczby małych podmiotów?
A ja dodam, iż niejaki Krzysztof Hans miał w planach pożarcie części Trizondalu. Na szczęście oprotestowaliśmy to.
> Upadł Konsulat, powstała Konfederacja.

Miałam nadzieję na Wakuuat.

> A ja dodam, iż niejaki Krzysztof Hans miał w planach pożarcie części Trizondalu. Na szczęście oprotestowaliśmy to.

Krzysia Hansa się nie oprotestowywuje. Krzysia Hansa się wyrzuca prosto do kosza.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości