• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Cytat:To może chociaż prawosławie?

Na pewno umożliwimy rozwój tej religii na ziemiach Konfederacji. 

Cytat:Co to za Słowianie bez cyrylicy?

Wirtualni. Dlatego będzie trochę prościej.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Polacy to tacy udawani Słowianie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Odwrotnie, Polacy udają, że Słowianami nie są.
Racja. Dla mnie prawdziwa Słowiańszczyzna zaczyna się na ziemiach Łemków, którzy etnicznie prawdopodobnie nie są Słowianami, ale przynajmniej piszą cyrylicą i chodzą do cerkwi.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

A U**aińcy?
No ba, mówisz do człowieka, który ma nad biurkiem mapę Wielkiej Ukrainy wydaną przez tego faceta: https://youtu.be/1KJ0NBAdlDc
Ametyst Faradobus

W sumie to mam pytanie do Was. Jak wygląda status Valhalli? To jest terytorium należące do Bialenii? Mamy w chwili obecnej w Sclavinii pewien "problem", bo de facto odziedziczyliśmy w spadku po RCA Valhallę, która zlokalizowana jest nieopodal wschodniego wybrzeża Sclavinii. Zastanawia mnie jednak czy czasem RCA nie tworzył Valhalli również w Bialenii. Chcielibyśmy uniknąć jakichkolwiek nieporozumień, stąd moje pytanie.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
To co mamy w Bialenii to dawna Vallaha. A ta nowa... Oto jest pytanie.
> Jak wygląda status Valhalli?

Martwa od jakichś 13 lat. Pewnie dłużej, niż Joahim-von-R w ogóle żyje xD.
>Pewnie dłużej, niż Joahim-von-R w ogóle żyje xD.

Ja w realu dokładnie tak długo żyję XD.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości