• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancelaria Sejmu Rzeszy
Andrzej to typ fightera, jeśli powróci to mocniejszy.
To proponuję na wstępie po prostu zorganizować debatę tematyczną, a później ewentualnie przejść do rozwiązań prawnych.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Temu niedorajdzie Lwu kończy się jutro kadencja, a do tej pory nie otworzył sesji. Skandal! Na szczęście jestem ja i jutro jako Wikariusz Rzeszy nadrobię zaległości.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ametyst Faradobu napisał(a):Temu niedorajdzie Lwu kończy się jutro kadencja
To może wreszcie skończmy z tymi durnymi kadencjami... przecież to jakiś absurd jest. Lew powinien być "do odwołania", a i Miecznika trzeba wybrać, bo Andrzej na razie pauzuje.
No kompromis był taki, że przez pół roku. Właśnie mi się skończyło i prawdę mówiąc chętnie bym zobaczył, czy chcecie abym łączył pontyfikaty Lwa i Prezydenta.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobu napisał(a):prawdę mówiąc chętnie bym zobaczył, czy chcecie abym łączył pontyfikaty Lwa i Prezydenta.
A jaki to problem? Przecież w naszym kameralnym gronie pełnimy równolegle parę funkcji w Naszym Kraju... i nie ma z tym problemu, dopóki to ogarniamy i dajemy radę. Jak chcesz mogę nawet kandydować na Miecznika, w razie czego będę zastępował zarówno Prezydenta, jak i Lwa.
No to to będzie po prostu wspaniała okazja do wyrażenia mi poparcia. Prawdziwe święto dziękczynienia.
Ametyst Faradobus

Ametyście, prosimy zostań Królem Prezydentem-Lwem!

Za dwa tygodnie przewiduję otwarcie dziewiątej sesji Sejmu Rzeszy. W związku z tym gorąco zachęcam do nadsyłania propozycji podmiotów pracy izby.
Ametyst Faradobus

Zgodnie z planem jutro miała się rozpocząć sesja, ale z powodu braku propozycji przeprowadzę jedynie formalne otwarcie w celu dopełnienia formalności.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości