• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lista państw uznawanych - wątek roboczy
Z listy na pewno powinna wylecieć Rodosja. Paderland też już nie istnieje- teraz to Republika Athos, która z tego co się orientuję spełnia wymagania. Mam problem z Magnyfikatem, bo cba forum zamknęło... Ale z nimi chyba jest traktat. Barcja nie spełnia, Muratyka chyba też.

A co do FN... to tam było tak że:
1. Po secesji ZPViW i ZKRM zmienili FN w Związek Winkulii i Volkainu.
2. Istnieli.
3. Włączono Socjalistyczną Republikę Volkainu do Związku Winkulijskiego. Przestało istnieć ZWiV, a Winkulia uznaje się za jego (oraz FN) kontynuatora. Przynajmniej umowy międzynarodowe uznają (więc chyba należą do RPN).
Czy będziesz uprzejmy wstawić linki do forów państw, o których napisałeś, że spełniają nasze kryteria uznawania?. Chciałbym pro forma tam zerknąć, a ponadto linki do forów są potrzebne do spisu państw uznawanych.
Joahim-von-R napisał(a):Paderland też już nie istnieje- teraz to Republika Athos, która z tego co się orientuję spełnia wymagania. 
Chyba jednak nie spełnia... ostatni post na tamtejszym forum był 7 czerwca (2,5 miesiąca temu). Zgodnie z naszymi kryteriami nie spełnia to warunku posiadania aktywnych obywateli, bo u nas 2 miesiące bez posta to utrata obywatelstwa. Wykreślam ten Paderland dzisiaj, ale Athos nie zostaje na listę wpisany.

Joahim-von-R napisał(a):Mam problem z Magnyfikatem, bo cba forum zamknęło... Ale z nimi chyba jest traktat.
Sprawdzę... ale skoro forum nie działa, to nie ma jak się skontaktować - trzeba się będzie zastanowić nad ważnością i dalszymi losami traktatu.

Joahim-von-R napisał(a):A co do FN... to tam było tak że:
1. Po secesji ZPViW i ZKRM zmienili FN w Związek Winkulii i Volkainu.
2. Istnieli.
3. Włączono Socjalistyczną Republikę Volkainu do Związku Winkulijskiego. Przestało istnieć ZWiV, a Winkulia uznaje się za jego (oraz FN) kontynuatora. Przynajmniej umowy międzynarodowe uznają (więc chyba należą do RPN).
Winkulię chyba można wpisać "z automatu" (masz adres ich forum?) jako kontynuatora FN.

Joahim-von-R napisał(a):Barcja nie spełnia, Muratyka chyba też.
No to się wykreśli... chociaż tej Muratyce trzeba się bliżej przyjrzeć - jakieś posty w tym miesiącu tam były.
Uaktualniłem, zgodnie z powyższym...

Do wyjaśnienia pozostaje Magnifikat i Muratyka.
http://zwiazekwiv.ct8.pl/index.php proszę uprzejmie
arturkardacz napisał(a):http://zwiazekwiv.ct8.pl/index.php proszę uprzejmie
Dzięki, ale w między czasie już wygrzebałem i wciągnąłem Winkulię na naszą listę uznania w miejsce FN.
Patrzę na listę i nie widzę na niej Państwa Kościelnego Rotrii.
Dlaczego? Przecież spełnia wszelkie wymogi.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Chyba nie jestem w temacie. Można prosić o jakieś szczegóły?
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
No skoro oni nam wycofali uznanie to odpowiedzieliśmy tym samym. Jeśli im zależy na zmianie tego stanu rzeczy to niech do nas przyjadą i sobie załatwią.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości