11-05-2019 20:41
Hejka Panie Hewret ... jak widzę dotarłeś
|
Powitać
|
|
11-05-2019 20:41
Hejka Panie Hewret ... jak widzę dotarłeś
11-05-2019 20:53
No siema. Liczyłem na większą gównoburzę w tym wątku, więc może pomogę: Hewret, ty skurwysynu bez zasad. Najpierw atakujesz Bialeńczyków, a teraz przyjaciel?! Ty lisie farbowany, sarmacki szubrawcu!
11-05-2019 22:08
Żydzi dobrze płacą w szeklach.
11-05-2019 22:25
Cytat:Przez to w sumie od zawsze uważałem Swarzewskiego za rozchwianego, stąd nigdy nie darzyłem go większą sympatią i zaufaniem. To że wygrał ostatnie wybory wynika z sympatii do jego postaci dawnych obywateli, którzy nie dbają o jakość kraju, o jego wizerunek i zaufanie dyplomatyczne. Cóż, skoro taka wola większości, żeby Bialenia była oceniana na poziomie grutinonacji, to... już w sumie nie moja broszka. Zmęczyłem się już przez te 5 lat działania w Bialenii. Kraj niby miał potencjał, ale wiecznie ktoś chciał odstawać od reszty. Cytat:Ale nie wahałbym się wydalenia swarzystów z Sarmacji... Cytat:Trochę ubolewam, bo spędziłem mnóstwo czasu nad rozwojem informatycznym, prawnym i merytorycznym tego kraju, ażeby trzymał poziom większy niż yoyonacji z Nordaty. Cytat: Powyższe z: http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1...a&start=30 Hewret... wybacz, ale to jakieś "rozdwojenie jaźni"? Kilka zdań wytłumaczenia chociaż będzie?
11-05-2019 22:26
Cytat:I o to przybywa najgłośniejszy zwolennik wypędzenia bialeńczyków (swarzystów, jak nas nazwał) z Sarmacji. Przeciwny byłem wyjściu Bialenii z Sarmacji. Ruch ten zaprzepaścił właściwie dyplomację KS-RB, jaką wypracowano przez kilkanaście miesięcy. Stąd mam trochę żal o to. Obiecałem sobie nie mieszać się w obecną politykę Bialenii, więc nie będę prowokować dyskusji. Cytat:Zaprzeczam, nikomu nie płaciłem! A ten duży nos to z powodu żydowskiego pochodzenia czy od kłamstwa?
Hewret... Ja to w sumie lekko "zgłupiałem", bo najpierw gdy wróciłem do v-świata proponowałeś mi odbudowę strony RB, chwilę potem mówiłeś głosem swoch sarmackich panów (czyli w sumie zrobić z nas prowincję tego czegoś) gdy faktycznie okazało się, że chcemy odbudować RB, teraz najwyraźniej chcesz działać jednak w RB.
To co tak naprawdę sądzisz o tym kraju i jaki masz do niego stosunek? Wyjaśnisz? Cytat:Przeciwny byłem wyjściu Bialenii z Sarmacji. Ruch ten zaprzepaścił właściwie dyplomację KS-RB, jaką wypracowano przez kilkanaście miesięcy. Stąd mam trochę żal o to.Ile jest warta z nimi jakakolwiek "dyplomacja" to dość dobitnie pokazała kombinacja by nie dotrzymać warunków wypowiedzenia umowy. Jakoś mi nie żal... od początku był to kraj nam wrogi i tak już chyba pozostanie.
11-05-2019 22:48
> To co tak naprawdę sądzisz o tym kraju i jaki masz do niego stosunek?
Z tego co kojarzę, takie coś nazywa się „stosunek przerywany”.
12-05-2019 09:13
Hewerta powinno się sądzić za zdradę stanu i Republiki Bialeńskiej.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski Grand Lisendorff Admirał MW SZ RB Prezes BZS Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
12-05-2019 09:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2019 09:35 przez Akrypa Ali Shariati.)
Jeśli macie się bawić w lincz to już lepiej by go naprawdę sądzić jeśli macie pogląd, że jest zdrajcą a jeśli nie zamierzacie zniechęcać go do działalności to przyjmijcie jego zapewnienie o nie angażowaniu się w politykę jako samokarę wystarczającą. Polecam tą 2 opcje, mi wystarczą lekkie docinki w pierwszym poście powitalnym ale już nie zamierzam drążyć tematu.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
|