• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitać
Hejka Panie Hewret ... jak widzę dotarłeś Wink
No siema. Liczyłem na większą gównoburzę w tym wątku, więc może pomogę: Hewret, ty skurwysynu bez zasad. Najpierw atakujesz Bialeńczyków, a teraz przyjaciel?! Ty lisie farbowany, sarmacki szubrawcu!

Żydzi dobrze płacą w szeklach.
Zaprzeczam, nikomu nie płaciłem!

Cytat:Przez to w sumie od zawsze uważałem Swarzewskiego za rozchwianego, stąd nigdy nie darzyłem go większą sympatią i zaufaniem. To że wygrał ostatnie wybory wynika z sympatii do jego postaci dawnych obywateli, którzy nie dbają o jakość kraju, o jego wizerunek i zaufanie dyplomatyczne. Cóż, skoro taka wola większości, żeby Bialenia była oceniana na poziomie grutinonacji, to... już w sumie nie moja broszka. Zmęczyłem się już przez te 5 lat działania w Bialenii. Kraj niby miał potencjał, ale wiecznie ktoś chciał odstawać od reszty.

Cytat:Ale nie wahałbym się wydalenia swarzystów z Sarmacji...

Cytat:Trochę ubolewam, bo spędziłem mnóstwo czasu nad rozwojem informatycznym, prawnym i merytorycznym tego kraju, ażeby trzymał poziom większy niż yoyonacji z Nordaty.

Cóż, na ludzi niestety wpływu się nie ma. W tej chwili wszystko spieprzyli.

Swarzewski znowu będzie pierdolił o "pomocnej dłoni" dla nowych państw nordackich (czyli włączenie ich do Bialenii), ustanawiał dla nich "protekcję". Oczywiście wszystko będzie zmierzać do podbierania ludzi innym, bo sami nie potrafią nikogo nowego ściągnąć do państwa.

Cytat:[Obrazek: 383864-ktory-mem-z-wyborem-wybierasz.jpg]

Powyższe z: http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1...a&start=30

Hewret... wybacz, ale to jakieś "rozdwojenie jaźni"? Kilka zdań wytłumaczenia chociaż będzie?
Cytat:I o to przybywa najgłośniejszy zwolennik wypędzenia bialeńczyków (swarzystów, jak nas nazwał) z Sarmacji.

Przeciwny byłem wyjściu Bialenii z Sarmacji. Ruch ten zaprzepaścił właściwie dyplomację KS-RB, jaką wypracowano przez kilkanaście miesięcy. Stąd mam trochę żal o to.
Obiecałem sobie nie mieszać się w obecną politykę Bialenii, więc nie będę prowokować dyskusji.

Cytat:Zaprzeczam, nikomu nie płaciłem!

A ten duży nos to z powodu żydowskiego pochodzenia czy od kłamstwa?
Hewret... Ja to w sumie lekko "zgłupiałem", bo najpierw gdy wróciłem do v-świata proponowałeś mi odbudowę strony RB, chwilę potem mówiłeś głosem swoch sarmackich panów (czyli w sumie zrobić z nas prowincję tego czegoś) gdy faktycznie okazało się, że chcemy odbudować RB, teraz najwyraźniej chcesz działać jednak w RB.

To co tak naprawdę sądzisz o tym kraju i jaki masz do niego stosunek? Wyjaśnisz?

Cytat:Przeciwny byłem wyjściu Bialenii z Sarmacji. Ruch ten zaprzepaścił właściwie dyplomację KS-RB, jaką wypracowano przez kilkanaście miesięcy. Stąd mam trochę żal o to.
Ile jest warta z nimi jakakolwiek "dyplomacja" to dość dobitnie pokazała kombinacja by nie dotrzymać warunków wypowiedzenia umowy. Jakoś mi nie żal... od początku był to kraj nam wrogi i tak już chyba pozostanie.
> To co tak naprawdę sądzisz o tym kraju i jaki masz do niego stosunek?

Z tego co kojarzę, takie coś nazywa się „stosunek przerywany”.
Hewerta powinno się sądzić za zdradę stanu i Republiki Bialeńskiej.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Jeśli macie się bawić w lincz to już lepiej by go naprawdę sądzić jeśli macie pogląd, że jest zdrajcą a jeśli nie zamierzacie zniechęcać go do działalności to przyjmijcie jego zapewnienie o nie angażowaniu się w politykę jako samokarę wystarczającą. Polecam tą 2 opcje, mi wystarczą lekkie docinki w pierwszym poście powitalnym ale już nie zamierzam drążyć tematu.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości