Iwan Pietrow napisał(a):Nie. Jako ostatni legalnie wybrany prezydent Brodrii tylko ja mam prawo do decydowania o losie Brodrii i o tym, co dalej będzie się działo z tym państwem. Moja kadencja na mocy brodryjskiej konstytucji z 22 lipca formalnie wciąż trwa.
Przykro mi Iwanie, ale pomimo całej sympatii do Ciebie, to ziemie w Mikroświecie nie są "na wieki, wieków"... miałeś X okazji by sobie dalej Brodrię prowadzić (bo nikt na tym terenie nie działał), ale jakoś Tobie nie wyszło lub się Tobie nie chciało. Teraz zabrali sie za to inni, a obszar którym zarządzają w chwili gdy go objęli był typowym OBPP. Nikt tam nic nie prowadził, nie było żadnej państwowości - to sobie teraz tam Grutin z Andrzejem utworzyli państwo. Ich prawo, bo Ty sobie to odpuściłeś to już dawno i zostały Tobie tylko wspomnienia i co najwyżej możesz sobie muzeum "dawnej Brodrii" zrobić.
Ale w Mikroświecie wolnych pikseli nie brakuje, jeśli chcesz to zawsze, gdzieś sobie możesz coś utworzyć... w dowolnym klimacie i w dowolnych barwach.
Ametyst Faradobus napisał(a):Przypominają mi się ci wszyscy debile, którzy myśleli ze ZSKHiW nie istnieje.
Taka "drobna" różnica... Ty pomimo wszystko i samotnie, ale jednak to ZSKHiW prowadzisz.