29-06-2020 10:24
Ponowne kłamstwo... Cóż, nie ma sensu dyskutować z osobą, która kieruje się urojeniami.
|
Odrodzenie Brodrii?
|
|
29-06-2020 10:24
Ponowne kłamstwo... Cóż, nie ma sensu dyskutować z osobą, która kieruje się urojeniami.
29-06-2020 21:51
Dokładnie! Żegnamy panią...
29-06-2020 21:59
To o tobie Iwan.
25-11-2020 17:21
Ze względu na fakt, że na terytorium Brodrii właściwej ponownie pojawiły się osoby, które bez jakichkolwiek podstaw prawnych podają się za brodryjskie władze, jako ostatni legalnie wybrany Prezydent Republiki Brodrii, który nigdy nie utracił swej prezydenckiej władzy, ogłaszam, że powołam Komitet Odrodzenia Brodrii.
Komitet Odrodzenia Brodrii będzie działającym przy Prezydencie Republiki Brodrii kolegialnym ciałem, którego celem będzie utworzenie brodryjskiego forum, dążenie do przywrócenia porządku na terytorium Brodrii i odtworzenie struktur legalnych brodryjskich władz.
25-11-2020 17:43
Suderland, NUPIA, teraz Brodria... Wolnograd i nasze forum powoli staje się Londynem z czasów drugiej wojny.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
25-11-2020 17:48
Ametyst Faradobus napisał(a):Suderland, NUPIA, teraz Brodria... Wolnograd i nasze forum powoli staje się Londynem z czasów drugiej wojny.Zdaje się Ametyście, że "Rubensa" czas w Wolnogradzie zbudować...
25-11-2020 17:59
> Suderland, NUPIA, teraz Brodria... Wolnograd i nasze forum powoli staje się Londynem z czasów drugiej wojny.
Bialenia od zawsze była dla Brodrii wielkim sojusznikiem. Mam nadzieję, że i tym razem Brodryjczycy znajdą w Bialenii wsparcie.
25-11-2020 18:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2020 18:09 przez Joahim-von-R.)
Dwie Brodrie, edycja (nie wiem która).
Ogólnie to choć za legalny rząd uważam rząd Grutina, to życzę powodzenia. Może uda ci się Iwanie odbudować Brodrię w swojej wersji. >Suderland, NUPIA, teraz Brodria... Wolnograd i nasze forum powoli staje się Londynem z czasów drugiej wojny. Kto następny zakłada rząd emigracyjny w Bialenii?
25-11-2020 18:18
Iwan Pietrow napisał(a):Bialenia od zawsze była dla Brodrii wielkim sojusznikiem. Mam nadzieję, że i tym razem Brodryjczycy znajdą w Bialenii wsparcie.Powiem tak... zaczynam się nad tym mocno zastanawiać. Nowa Brodria z Grutinem, Piotrem i Andrzejem wydawała mi się warta współpracy, ale Brodria z AIDS jest dla mnie raczej nie do przyjęcia.
25-11-2020 18:24
> Ogólnie to choć za legalny rząd uważam rząd Grutina, to życzę powodzenia. Może uda ci się Iwanie odbudować Brodrię w swojej wersji.
Nie ma jakichkolwiek podstaw do twierdzenia, że rząd Grutina jest legalny. To przybłęda i oportunista, który co jakiś czas próbuje realizować swoje chore jojonacyjne projekty. To człowiek, który bezcześci obowiązujące prawo, a swymi występkami i obecnością plugawi brodryjskie ziemie. Radzę ci się dokładnie zastanowić nad tym, kogo wspierasz. Tylko ja, działając na podstawie przyjętej przez Brodryjczyków w powszechnym referendum Konstytucji z dnia 22 lipca 2018 r., mam prawo do tytułowania się reprezentantem legalnych brodryjskich władz. |