• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o przywrócenie obywatelstwa
Towarzyszu Prezydencie!

Jestem bardzo zdziwiony, że odebrano mi obywatelstwo... To skandal, takie coś nigdy nie powinno było się wydarzyć.

Wnoszę zatem o przywrócenie obywatelstwa.

*Wraz z wnioskiem zostawia grubą kopertę wypchaną nieznaną zawartością*
Iwan Pietrow napisał(a):Jestem bardzo zdziwiony, że odebrano mi obywatelstwo... To skandal, takie coś nigdy nie powinno było się wydarzyć.
Obywatelstwo utraciłeś niejako "z automatu" w połowie czerwca, ze względu na długotrwałe nielogowanie się na Forum. Zgodnie z ustawą o obywatelstwie po 30 dniach nielogowania się na Forum (bez uprzedniego zgłoszenia długotrwałej absencji) traci się obywatelstwo RB.
24 godziny na ewentualną dyskusję i jeśli nie będzie powodów, aby tego nie robić to nadam po tym czasie obywatelstwo.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Prezeska Policji Krajowej wchodzi do kancelarii.

-Nigdy nie słyszałam o bardziej szlachetnym i zgodnym z interesem Republiki wniosku!

Prezeska bierze z biurka kopertę i wkłada do kieszeni, następnie opuszcza kancelarie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Gdzie piniondze som za lenno?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Popieram wniosek.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Ja również popieram... ale Iwan na litość Allacha, następnym razem z kopertą przysyłaj jakiegoś bardziej rozgarniętego, kapota jak z tanich filmów o NKWD i mu ten C96 spod tego ciucha wystawał, trochę dyskrecji...  Wink Big Grin
Obywatelstwo zostało przywrócone.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości