• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spis Wiernych + Shahada (wyznanie wiary)
Były kiedyś nawet całe mikronacje, które aspirowały do bliższych związków z realem (Leblandia, jeśli dobrze pamiętam).
Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Władyka
ks. kardynał dr net. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep 
Metropolita broskiewski, Noklezji i całej Brodrii

[Obrazek: herb-uwschodniony-miniatura.png]
[Obrazek: 1030.png]

No właśnie tu nastąpił pewien paradoks: prawie nikt nie używa w wirtualu swoich realnych danych (wiadomo, sporo się tu w naszym społeczeństwie zmieniło w ciągu ostatnich kilkunastu lat), ale często znamy się przez fejsa, mamy tam swoje grupki tematyczne.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Imię: Tymoteusz Piechota 
Region/Miasto: Novigrad, Dalmazja 
Nie ma boga prócz Allaha, nikt poza Nim z wyjątkiem Jego, a Mahomet jest jego Prorokiem, a Ali jest Przyjacielem Boga, chwała niech będzie Aniołowi Nicolae Ceaușescu.
Naszych "hierarchów" chwilowo nie ma w Mikroświecie, niemniej jako jeden z wiernych pragnę powitać Brata w Zielonym Kościele.
Dobre chłopaki patrzą na świat zza krat, dopisujemy.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Droga Imamko, proszę o zmianę mojego nazwiska w spisie wiernych.
Chciałbym też zapytać, czy nie masz nic przeciwko temu, bym w dalszym ciągu używał tytułu ajatollaha, który nadał mi Ali ibn Abi Talib.
Dane zmienione.
W kwestii ajatollaha, to nie powinien być to żaden problem, nadał ci jakiś rejon? Może na Brodrie?
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

Ali nie nadał mi żadnego konkretnego regionu: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...1#pid32141
Ale ja rozpocząłem już islamizację Anatolii: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/forum...hp?fid=373
Ali wyznaczył Ajatollahem,
ja zatwiedzam to i potwierdzam twoją misję w Anatolii, od dziś możesz nazywać się Ajatollahem Anatolii, Ajatollahu Andrzeju.

Imię: Aleksander Czerepach
Region/Miasto: Wolnograd, Rzesza Bialeńska
Nie ma boga prócz Allaha, nikt poza Nim z wyjątkiem Jego, a Mahomet jest jego Prorokiem, a Ali jest Przyjacielem Boga, chwała niech będzie Aniołowi Saddamowi Husajnowi.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości