14-05-2019 21:50
Tak, Petrović to moje poprzednie wcielenie. Pamiętam te urodziny, kto wtedy myślał, że tak mocno połączą się nasze drogi Andrzeju.
|
Wieści z zagranicy
|
|
Tak, Petrović to moje poprzednie wcielenie. Pamiętam te urodziny, kto wtedy myślał, że tak mocno połączą się nasze drogi Andrzeju.
A wiesz, Akrypo, że oboje jesteśmy uznawani za ojców-założycieli NUPIA? No Ty w sumie za matkę-założycielkę.
"Nupia państwo powstałe 26 lipca 2013 r. po zatwierdzeniu Konstytucji NUPIA przez "pięciu ojców założycieli" (Apache Uga-naki, Abdullah Aykm, Akrypa Aykm, Pel Nander, Andrzej Swarzewski), która przekształciła Neokontynentalną Unię Plemion Indiańskich Apaczowa (NUPIA) - Apaczowo w Nupia (NUPIA)."
14-05-2019 21:51
Jak słodko. ^^
Dobrze, że ostatnio tam coś pisałam. c: ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
14-05-2019 21:53
Prawda taka, że jednak nigdy nie wiadomo co przyniesie nam przyszłość. A co do NUPIA, to mają mój dozgonny szacunek. Każdy kraj powinien brać ich za przykład wytrwałości i wierności swojemu państwu.
14-05-2019 22:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2019 22:11 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński.)
Antoni został Konsulem Sclavinii (nie jedna prowincja, to druga, co za różnica
), a jego pierwszą inicjatywą jest... Zgadliście! http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=445&t=27922
14-05-2019 22:23
Ja tam trzymam za niego kciuki. Jeśli chodzi o Sarmację to dla mnie zawsze stała ona regionami jeśli chodzi o ciekawszą aktywność. Nawet myślę, że mikroświat by zyskał jakby te regiony rozwijały się bardziej niezależnie od Sarmacji (choć niekoniecznie i w każdym przypadku mówię o niepodległości).
![]() Dla mnie największą zaletą Sclavinii jest to, że ma jednorożca. c: ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
14-05-2019 22:25
*Jedyną
~baronessa Maria von Primisz
drugi prezydent Republiki wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
14-05-2019 22:28
Mario, nie zapominaj o Jurandzie i jego wersji swarzystowskich idei.
Akrypo, Ty za wszystkich trzymasz kciuki i wszystkich lubisz (poza drem Wittem i Rotrią).
14-05-2019 22:30
Ja przepraszam ale Witta ja szanuję jak najbardziej tylko po prostu nie mam z nim żadnego kontaktu. Choć nie wydaje mi się bym ja się spodobała mu ale czytanie jego prac mi się podobało jak najbardziej.
A co do Rotrii to wina Picolo bo jest dla mnie jeszcze bardziej nie miły niż ktokolwiek. :c ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
14-05-2019 22:33
Cytat: A co do Rotrii to wina Picolo bo jest dla mnie jeszcze bardziej nie miły niż ktokolwiek. :cDobrze, że chociaż jednego z trójki przeciwników niepodległości nie lubisz. A już myślałem, żeby zesłać Cię na Wyspy Przyjaźni. Mogę się z tym jednak wstrzymać.
|