• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Na Wyspy przyjaźni bo jestem taka przyjacielska. <3
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

> Akrypo, Ty za wszystkich trzymasz kciuki i wszystkich lubisz

To tłumaczy dlaczego Akrypa się ze mną związała.

Ktoś bardziej wybredny pewnie nie tylko dał by mi talerz czarnej polewki, ale też rozgrzałby czarną polewkę do 200 stopni i wrzucił mnie do kotła.
Ale nie każdego lubię i kocham tak bardzo towarzyszko jak ciebie. ^^
Niektórych lubię choć oni mnie nie, najczęściej jak ktoś mnie lubi to ja go wtedy bardziej - niezbyt dziwne.
A jak ktoś mnie bardzo lubi to moje serduszko wtedy często też bardziej go lubi.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

http://suderland.y0.pl/showthread.php?tid=3208
Ton może odrobinę za mocny, ale wątek porusza istotny temat. Mikronacje nie tworzą spójnego uniwersum przez co często prawdziwe "jaja" są akceptowane (albo częściej ignorowane, na równi z poważną pracą).
> Ton może odrobinę za mocny

Ojapierdolę, jaki buldup.

Swoją drogą, Wandystan był w kosmosie już jakieś 10 lat temu.
http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=5...93#p309393
Właśnie zauważyłem, że jestem niewinny. Niech żyją wolne sondy.
To co robi FN nijak nie umniejszza tego co robi Suderland. Kosmos to coś tak specjalistycznego że jeśli na całym Pollinie znajdą się 2 osoby które się na tym jakkolwiek znają to juz wielki sukces, więc nie zamykajmy tej narracji tylko dla tych dwóch osób. Ronon też ma robić gniewne wątki kiedy jakiś Suderland powie że ma armię 1000 AT-ATów z napędem atomowym? Złość piękności szkodzi, a jedna zabawa bardziej amatorska nijak nie umniejsza jakościowości tej bardziej eksperckiej i naukowej...
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
> Niech żyją wolne sondy.

Jak Sarmaci śmieją mieć wolne sondy, przecież Ferdynand Dugosz nie pozwolił im wysłać ich na orbitę.

But srsly:

> Właśnie zauważyłem, że jestem niewinny.

Nie cieszcie się tak szybko. Znając Sarmację będzie odwołanie, zamiana składu na bardziej posłuszny stoliczkowi, i ban.
JKW Michał Feliks jak zwykle z RIGCzem. 5 lat temu taki idiotyczny pozew byłby niedopomyślenia.

[Obrazek: 4ytBR1U.png]
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
O Boże, kocham narrację Narodowej Sarmacji! <3

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości