• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przetarg na znaczki z okazji świąt marcowych

Z okazji nadchodzących świąt marcowych (Święto Powstania Marcowego, Święto Odrodzenia Bialenii) ogłaszam przetarg na znaczki upamiętniające dziewiątą rocznicę Powstania Marcowego oraz drugą rocznicę odzyskania pełnej suwerenności. W grę wchodzą zarówno osobne znaczki, jak i znaczki połączone lub też całe zestawy - jako zleceniodawca pozostawiam uczestnikom pełną dowolność.

Ostateczny termin nadsyłania propozycji: 12 marca. Zwycięzcy zostaną nagrodzeni dodatkowymi folwarkami, odznaczeniami państwowymi, a także nagrodami rzeczowymi i atrakcyjnymi nieruchomościami.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Przypominam dyskretnie o trwającym konkursie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Z uwagi na nikłe zainteresowanie przedstawiam własną propozycję znaczka z okazji rocznicy Powstania:

[Obrazek: 85_01_03_21_7_34_09.png]

Propozycja ma charakter awaryjny, wszak nie będę jurorem we własnej sprawie, i zostanie wykorzystana w przypadku braku alternatywy.
Ametyst Faradobus

Dorzucaju drugą, nieco zgrabniejszą wersję:

[Obrazek: 85_02_03_21_11_14_18.png]
Ametyst Faradobus

XDDDDD

Jest super! Ja bym się już nie zastanawiał, tylko go wysyłał do ŚZF.

Jeśli chodzi o drugi znaczek, to coś pomyślę, ale ostatnio nie mam nawet kiedy uruchomić resztek kreatywności, a co dopiero usiąść do corela.

Poprawię jeszcze Ą, bo w tym foncie nie było polskich znaków.
Ametyst Faradobus

Jeszcze przez tydzień można nadsyłać propozycje alternatywne wobec mojej.
Ametyst Faradobus

Ja może zrobię projekt tego drugiego, jeśli mnie natchnie.

Ogłaszam, że w konkurencji powstańczej wygrała moja propozycja. Proszę ministra Medycejskiego od poczt i telegrafów o przyznanie mi ekstra-nagrody. Co do znaczka "odrodzeniowego" to nie mam pojęcia co robimy.
Ametyst Faradobus

Mam pewien zarys koncepcji, ale niestety nie mam kiedy go zrealizować. Mimo to postaram się przed weekendem, może mi się uda któregoś dnia wieczorem być w domu i usiąść do kąkutra.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości