• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام يا حبيبي
سلام يا حبيبي!

Z Sclavińskim pozdrowieniem, NTOK towarzysze! Cillian Saerucaeg z tej strony. Zarejestrowałem się jakoś dawniej temu ale postu powitalnego nie napisałem(tak pamiętam). Pozwiedzam sobie sławną Jaruzelime oraz Faradobaj, i pewnie więcej,
Witojcie! Do moich dóbr zapraszam. Chętnie poczęstuję wszystkim co tam jest.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Tylko że drogi nie potrafimy znaleźć Sad Ani do działu Faradobaju, ani Jaruzelimy. Chyba że ich działy nie istnieją i zostałem oszukany
Cillian Saeurucaeg, Teutończyk i Sclavińczyk
[Obrazek: krem-wkarz-antipixel.png] [Obrazek: futurysta-antypixel.png]
Tu powinny być, a jeśli nie widać to muszę pokombinować coś z uprawnieniami.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

O, są. Myślałem by szukać w innych działach, dzięki wielkie!
Witam serdecznie.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Tak swoją drogą to jeśli masz Pan jakieś uwagi dotyczące naszego forum to gorąco zachęcam do podzielenia się nimi. Od jakiegoś czasu sam odnoszę wrażenie, że dla kogoś nieprzyzwyczajonego jego układ może być nadmiernie skomplikowany, więc być może warto by coś w tej kwestii zmienić, naprawić i usprawnić.
Ametyst Faradobus

Co do działów to bardziej spodziewałem się że Faradobaj czy Jaruzelima będą w Dżamahirji i dlatego tam szukałem Tongue Dziwi mnie to że forum wygląda nadal old school z zniknął styl podobny do obecnego forum Rotrii.
A bo w Dżamahiriji obecnie nie ma lenn - to taka anarchistyczna komuna bez ładu i składu. Rzesza z kolei składa się z lenn i wolnych miast w bardzo różnym klimacie. Faradobaj to takie "muzułmańskie" państewko lenne w klimacie środkowej Azji, a Jaruzelima to kawałek poleskiego lasu, bardziej słowiańskie klimaty.
Ametyst Faradobus

Zgaduję, że Dżamahirija trochę obumiera?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości