17-05-2019 18:51
Niedługo opublikuję księgę świętych Zielonego Kościoła.
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
|
Fatwy
|
|
17-05-2019 18:51
Niedługo opublikuję księgę świętych Zielonego Kościoła.
17-05-2019 20:03
> Czy w związku z powyższą fatwą uzasadnione jest nazywanie Zielonego Kościoła kocią wiarą?
Z punktu widzenia wandyzmu, ZK to w sumie kacerze, więc why not. Chociaż ja bym ich nie potępiała, prawdziwymi wrogami Ducha Wszechczasu są biedaiści, bravogirliści i rotryści. Myślę że nawet możnaby zawrzeć z ZK katechoniczny sojusz, coś jak sojusz między Apostolskim Kościołem Ormiańskim a armeńskimi neopoganami, ale nie ja jestem od decydowania o tym.
17-05-2019 20:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2019 20:38 przez Ali ibn Abi Talib.)
Zielony Kościół nie wiele wspólnego z Katolicyzmem, więcej wspólnego mamy z Islamem i może Prawosławiem choć nie jest to specjalnie widoczne.
Jesteśmy synkretyzmem Szyicko-Prawosławnym. Cóż Ojciec Republiki widocznie nie pamięta Jedynego Słusznego Proroka. Mahomet traktował koty tak jak należy traktować ludzi. Kiedy kot mruczy wówczas się modli a kiedy spogląda na człowieka przez oczy kota spogląda na nas Allah.
18-05-2019 09:36
Czyli spożywając żywność, kiedy kot na nas mruczy i miauczy (człowiek dej szyneczki), to tak jakbyśmy spożywali cząstkę Boga? Zawsze mnie dziwił fakt, że mój kot na mnie mruczy, podczas spożywania posiłku przeze mnie. Czyli można to interpretować tak, że jak damy kotu jeść, to składamy ofiarę na cześć Boga?
18-05-2019 14:56
Dokładnie Feliksie, kiedy kot mruczy wówczas błogosławi on twój pokarm. Należy jednak zawsze dzielić się pokarmem z kotem. Dzięki temu Allah patrzy na nas przychylniejszym okiem.
23-05-2019 22:00
Fatwa 15
Al-PE W niedzielę wierni Zielonego Kościoła są zobowiązani do wzięcia udziału w wyborach ! Jednak zastrzega się, że lepiej rękę sobie uciąć lub oko wydłubać niż głosować na KE albo PiS. Są to stronnictwa Szajtana ! Zaprawdę lepiej żyć bez ręki niż z raną na duszy. Głos na Wiosnę nie jest grzechem, jest czystym bluźnierstwem przeciw Allahowi ! Niech ognie oczyszczą KE, PiS i Wiosnę. Jeżeli gdzieś w piekle istnieje księga imion Diabelskich na pewno wśród nich znajdą się takie imiona jak: Koalicja Europejska Prawo i Sprawiedliwość Wiosna Roberta Biedronia Jest to pewne. Niech nikt z wyznawców naszej jedynej, prawdziwej wiary nie ośmieli się na nich głosować ! Tak haniebnego czynu, odpokutować się już nie da. Allah Akbar !
23-05-2019 22:13
Na kogo więc głosować, ajatollahu? O ile gdyby korwiniści startowali sami, to pewnie bym na nich zagłosował, ale koalicja z radykałami katolickimi, ruchami pro-life i śmiesznymi narodowcami jest dla mnie niestrawna. Kukiz zaś to potencjalny koalicjant PiS-u. No a Lewica Razem to trockiści.
Gdzie więc szukać alternatywy dla systemu?
24-05-2019 09:42
Zawsze można głosować na człowieka wszak koalicja tworzona jest z wielu podmiotów !
Głos oddany na człowieka jest też głosem oddanym na listę. Wszak kiedy dzieli się mandaty otrzymują je ludzi z listy z największą ilością głosów. Zawsze zostają alternatywy jak PolExit albo Gwiazdowski, może nie wejdą lecz zachowa się czyste sumienie.
24-05-2019 11:54
Mi właśnie uniemożliwiono zagłosowanie, bo miałem jechać na koncert na Ukrainę i tam też zapisałem się do okręgu konsularnego. Dzisiaj informują mnie o odwołaniu koncertu, a już nie zdążę zapisać się do okręgu krakowskiego. Czy to jest to słynne czyste sumienie?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
25-05-2019 14:15
Drogi Królu otóż sumienie to głos jedynego prawdziwego Allaha, który nie każe, nie osądza za życia lecz sugeruje, że zrobiłeś coś nie tak. Głosując na Syjonistyczną listę pro-EU albo pro-USraela dokonujemy wręcz samogwałtu na logice. Lepiej nie głosować niż zrobić to źle.
Choć ja osobiście uważam, że wybory powinny odbywać się przez internet, za pomocą blockchain aby mieć pewność, że nic nie będzie fałszowane, wówczas nie ważne gdzie jesteś zawsze możesz zagłosować, ale jest to moja prywatna opinia.
|