• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witajcie!
Witam wszystkich obywateli i obywatelki Republiki Bialeńskiej, jestem wędrowcem, który postanowił osiedlić się w tym pięknym kraju. Niegdyś byłem obywatelem dzisiaj już nieistniejącej Republiki Garapenii, niestety ona dzisiaj już nie istnieje, a mnie pochłonęła realioza, postanowiłem jednak wrócić do świata żywych i z pełnym zapałem zaangażować się w sprawy Bialenii. Wkrótce złożę wniosek o przyznanie obywatelstwa, jednak najpierw chciałbym bliżej się przyjrzeć tutejszej kulturze. W Republice chciałbym zająć się sądownictwem, ale to się jeszcze okaże. Pozdrawiam. Niech żyje Republika Bialeńska!
>dzisiaj już nieistniejącej Republiki Garapenii, niestety ona dzisiaj już nie istnieje

+10 do logiki XD.

A tak serio to witamy.
Drobna pomyłka, no cóż, drobne błędy stylistyczne mogą zdarzyć się każdemu.
Witaj Mieszko.
Szmat czasu od naszego ostatniego spotkania w Garapenii.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Proszę wybaczyć, ale nie bardzo kojarzę, być może był Pan tam znany pod innym nazwiskiem?
Dzień dobry. Bardzo miło, że kolejna osoba zdecydowała się zamieszkać w Bialenii. Jeśli chodzi o sądownictwo i prawo to oczywiście zawsze jest coś do poprawiania. Na początek polecam w tej materii zajrzeć do naszej konstytucji, żeby poznać podstawy ustrojowe Republiki.

Tak. W Garapenii działałem jako lider Garapeńskiej Partii Narodowej oraz dwukrotny prezydent tego kraju, 
Generał Ahmed Husain.
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Witamy w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza. Czym dokładnie chciałbyś się zajmować w ramach bialeńskiego systemu sądownictwa?
Się wtrącę tylko...
Ian, avatar, pierwsza klasa. Szacun.
Mega Film.
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Jako Prezydent Bialenii z wielką radością witam Kulegę w granicach naszej Najzieleńszej Republiki. Przepraszam, że nie uczyniłem tego wczoraj, ale jak zaświadczą minister Medycejski oraz generał Peterson byłem zajęty ciężką pracą, która wymaga ode mnie nieustannego przemieszczania się po kraju. Będziemy szczęśliwi jeśli zdecydujesz się zostać u nas na dłużej. W razie potrzeby ja i członkowie Gabinetu służymy wszelką pomocą!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości