• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Rajd Leocji 1921
Szanowni Państwo!
Zaczynamy przygotowania końcowe do kolejnego rajdu. Tym razem zawitamy do pięknej Leocji. Wszystkich zainterseowanych startem, tradycyjnie zapraszam do potwierdzenia swojego udziału!

[Obrazek: qUSI3b2.png]
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Kierowcy! Obywatele Mikroświata!

Zaczynamy odliczanie do rajdu, który wyprowadził RMAW na szersze, międzynarodowe wody. To pierwsza impreza, która odbyła się poza Monarchią. Niemała w tym zasługa Czcigodnych Namiestników, ale przed wszystkim obywatela leockiego, Alicijanina - Kiedyna, który to wykazał się ciężką pracą przy organizacji. A już za nieco ponad tydzień zobaczymy się na ziemi leockiej poraz drugi. Zapraszamy!
[Obrazek: 7TEwTdN.png]
Heinz-Werner Grüner

Leocja jest już gotowa, a Wy?

[Obrazek: SsFcLfy.png]

Bialeńczycy, czy chcecie by Was informować o czymkolwiek dotyczącym rajdu? Wiem, że zainteresowania u Was nie wzbudza to wielkiego poza Herr Presidentem i Herr Sapiehą, ale nie chcę za dużo spamować.
Heinz-Werner Grüner

U nas w ogóle nie ma ostatnio zainteresowania czymkolwiek, ale spamem bym tego nie nazwał. Chyba taka pora, mało komu się cokolwiek chce.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No i już tylko tydzień!

[Obrazek: 6UqZlly.png]

Dzięki za odpowiedź Herr President!
Heinz-Werner Grüner

Pan nam zawsze podbija statystyki, to bardzo chwalebne, godne i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Abyśmy zawsze i wszędzie składali Panu dziękczynienie za podbijanie nam statystyk.

Dawno się tak nie uśmiałem. Serdeczne dzięki Panowie. Wink
Heinz-Werner Grüner

Niespełna tydzień! Nie zapomnij odwiedzić forum!

[Obrazek: hybvVo8.png]
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: TvSkL4m.png]

Ostatnia prosta...
Heinz-Werner Grüner

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości