• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meeting
Może z lekkim opóźnieniem, ale i ja witam. Jak widzę, niewiele wypaliło z planów odbudowy NUPIA...?
Wincyj w tym było naszego zapału.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Może i nie wyszło, ale zobaczcie - przy okazji my mamy teraz mały mityng.

AndrzejSwarzewski napisał(a):Może z lekkim opóźnieniem, ale i ja witam. Jak widzę, niewiele wypaliło z planów odbudowy NUPIA...?
Wkrótce robimy wyprawę na Cidaris... ponoć tam są jacyś Apacze, w każdym razie byli jeszcze w 2014, zobaczymy... Tongue
W NUPIA zawsze życie toczyło się swoim tempem, nie raz na odpowiedź trzeba było czekać kilka miesięcy. Big Grin Stare forum przepadło, czy udało się uratować i można je gdzieś postawić jako archiwum?
AndrzejSwarzewski napisał(a):czy udało się uratować i można je gdzieś postawić jako archiwum?
Z rozmów na FB z Apache Ugaki i Pel Nnandrem - wiem, że ponoć baza danych forum jest zachowana.
Mamy od S**rmatów kopię zapasową. Ja i Ronon mamy ją na dyskach.

A, w sensie ich. xD
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ametyst Faradobus napisał(a):Ja i Ronon mamy ją na dyskach.
Ty masz... bo miałeś mi przesłać ponownie, ale chyba zapomniałeś (po tym jak pierwotny przesył się nie udał).
Trzeba by pomyśleć, żeby te kopie jakoś udostępnić, jakieś muzeum zrobić, czy cuś. Chętnie bym pogrzebał w archiwach. Przy okazji Brodria odzyskałaby chociaż część swojego dorobku.
To wrzucę na wetranfer, jutro możesz mi przypomnieć.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości