• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie odbędzie się kolejny V-Mundial?
Ja po górach głównie chodzę i latem i zimą, po jaskiniach się czołgam, czasem na rowerze jeżdżę albo wódzitsu czasem. Chociaż ostatnio ruszam się mało jak rzadko kiedy. Ale zespołowych to zawsze nie cierpiałem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No tak... Indywidualista. Wink
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Nie no, paradoksalnie ja te sporty co wspomniałem uprawiam kolektywnie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Myślę, że Rotria to dobre miejsce na mundial. Albo zróbmy u nas - każdy lennik dostanie dofinansowanie na zbudowanie stadionu.

500+ dla każdego piłkarza i dopłaty dla rolników, którzy nie będą siali, żeby kluby B-klasy miały gdzie grać.
Nie jest to taki zły pomysł. Może po fazie na wydania wiadomości po śmierci Kurdy-Burdy przyjdzie mi ochota na wspominki o Euro 2012.
Ametyst Faradobus

Galacticos Wolnograd to nie bialeński klub, to jest sarmacki klub i za to chuj mu w dziób.
Obecnie już jest pięć kandydatur... Voxland, Skarland, UNP, Leocja i Sarmacja... A to dopiero we wrześniu/paźdzerniku... Wink
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości