• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
A jak tam w ogóle aktywność nowego premiera? Lepsza od naszej?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Na pewno, bo my nie mamy premiera.

Z drugiej strony oni mają prezydenta Bożego.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

My mamy swego i my ufamy dla jego.

Nieprawda, bo śmiejecie się ze mnie, z Karola... że on chów wsobny i ja chów wsobny. A to nieprawda - i on Bialeńczyk i ja Bialeńczyk.
Ametyst Faradobus

Dawno nie było informacji z Brodrii, więc przedstawiam skrót wydarzeń. 1 lipca po długich dyskusjach weszła w życie Konstytucja, tym samym zakończył się okres rządów tymczasowych administracji. Brodria jest odtąd monarchią konstytucyjną. Carem został Piotr Pawłow. Funkcję Premiera pełnię obecnie ja.
Aktywność jest niewysoka, aktywnych obywateli niezbyt wielu, ale liczymy na to, że powoli uda nam się odbudować państwo.
Przypomnij proszę lynk do Brodrii.
Ametyst Faradobus

http://brodria.pl/index.php

Zajrzałem do Rotrii i bardzo mnie rozbawiło, że tam od kilku dni trwa najazd botów przeplatany z Ewangelią na Każdy Dzień.
Ametyst Faradobus

Zapraszam na lekturę wywiadu, którego miałem przyjemność udzielić wczoraj.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości