21-07-2021 20:56
O, Alija też się pojawiła, w końcu będzie z kim shitpostować w wieściach z zagranicy.
|
Witajcie!
|
|
21-07-2021 20:56
O, Alija też się pojawiła, w końcu będzie z kim shitpostować w wieściach z zagranicy.
21-07-2021 21:09
>A w październiku znowu uciekniesz.
>I tak do następnego lipca. Czy to posądzanie mnie o bycie osobą studiującą? Skąd się dowiedziałaś o moim powrocie? Czy już nie można mieć choć chwili prywatności na publicznym forum? ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
21-07-2021 21:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2021 21:13 przez ʿĀlija zawdżat Akrypa.)
> O, Alija też się pojawiła, w końcu będzie z kim shitpostować w wieściach z zagranicy.
Byłoby, gdybym miała pewność, że Akrypa nie zniknie po paru dniach takiejsobie aktywności, a tak to nadal nie mam motywacji, żeby powracać :f. > Czy to posądzanie mnie o bycie osobą studiującą? we wrześniu* oslo > osobą studiującą osobą studencką* > Skąd się dowiedziałaś o moim powrocie? Spadł mi na podwórko jakiś łysy burżuj we wielkim fallusie i przekazał mi tą informację. |