• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej
Tu dochodzi jeszcze jeden paradoksalny aspekt: mało komu chce się śledzić więcej niż 2 albo co najwyżej 3 fora i na nie logować. Mało kto ma na to czas i zapał.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
>Ja się próbuję zarejestrować się, ale nie przychodzi mię mejl z aktywacją.

Bo my tak jakby chyba tego nie mamy... Aktywuje reżim, żeby nas najeźdźcy z Botlandii nie najechali.

Ale jak coś to towarzysz został już aktywowany.
Ty się Joahim ogarnij, bo już w trzech miejscach posiłem o dane geograficzne Wyspy Voxland i dalej cisza. Dasz radę do przyszłej niedzieli to załatwić (wtedy wracam z urlopu)? Czy mam napisać na mapie Nordaty; "brak danych"?
Te, mapę wysłałem. Wprawdzie potem się skubnąłem że nie napisałem jednej rzeczy (to jest wysokości pewnych szczytów), ale jako że nie wiem kiedy uzyskam dostęp do magicznego sprzętu zwanego Komputrem, to pewnie napiszę a nie będę mapę poprawiał.
Ale gdzie wysłałeś? Bo nic nie dostałem, ani na PW, ani na forum RB czy Brodrii.
http://www.zpviw.ct8.pl/forum/showthread.php?tid=516
Dzięki Joahim... kolejny przykład, że w takich sprawach jak kartografia przyda się to wspólne forum, bo trudno na bieżąco ganiać po x-forach i czegoś nie przeoczyć.
Może nie tyle wspólne forum co wspólne archiwum. Ja jestem fanem wandejskiej Biblioteki Narodowej, która do pewnego momentu sukcesywnie gromadziła różnego rodzaju mapy. To jest robota żmudna, ale potrzebna.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Biblioteka Aleksandryjska to swoją drogą, ale forum też się przyda. Oczywiście jestem przeciwny jakiemukolwiek przymusowi - fora państwowe mogą zostać aktywne. Są jednak pewne kwestie w których latanie po forach to strata czasu i energii.

Z resztą, możemy zrobić konsultacyjne głosowanie w Zgromadzeniu. Zobaczymy jakie są nastroje społeczne - czy Bialenia chce być częścią Nordaty, czy nie?
Głosowanie? Nie lepiej najpierw debatę? Głosowanie to musi być nad czymś.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości