• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgłoszenia tematów "Colloquia Bialenica"
Super, to jutro postaram się zaprojektować zaproszenie i jakoś na dniach będziemy mogli startować. Mogę wpisać Cię jako moderatora?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jasne. Jak będziesz miał zaproszenia, to pomogę porozsyłać.
Dwa pytania jeszcze do Andrzeja:

- czy odpowiada Ci najbliższy poniedziałek jako termin inauguracji?
- czy mogę wpisać Cię jako moderatora? Jeśli tak to podaj mi swoją aktualną tytulaturę naukową oraz afiliację.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Dopiero teraz zauważyłem. Może być poniedziałek, chociaż nie wiem, czy zaproszeni zdążą przybyć i jakoś się ewentualnie przygotować. Może raczej przyszły weekend?
Tytulatura bez zmian, "prof. net.". Afiliacji chyba aktualnie nie posiadam (brodryjska uczelnia nawet nie zaczęła działać), możesz mnie na UB ponownie zatrudnić, jak chcesz.
Przyszły weekend ja z kolei spędzę bez laptopa, ale jeśli będziesz gotów otworzyć to po prostu dołączę w poniedziałek albo we wtorek.
Ametyst Faradobus

Może być przyszły poniedziałek.
Zatrudniłem Cię na Wydziale Nauk Społecznych, mogę nawet uczynić Cię jego dziekanem.

Co do zaproszenia to proponuję taki oto wzór: https://kustosz.stempel.org.pl/1018/9941...737768.png
Ametyst Faradobus

Wstrzymajmy się z tym dziekanem, do czasu aż zacznę coś robić. Wink

Zaproszenie bardzo ładne, możesz porozsyłać tam, gdzie bywasz, a ja porozsyłam tam, gdzie ja bywam.
Na ten moment wysłałem do ZSKHiW, Austro-Węgier, Leocji i UNP. Planuję też osobno wrzucić w Dreamlandzie i wysłać do RON oraz Skarlandu.
Ametyst Faradobus

Wysłałem do Dreamlandu, Brodrii, Winkulii i ZP.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości