• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
W takim razie gratuluję elektowi!
Sarmacka hydra podnosi łeb.
Już 15 listopada 2020 r. napisałem
Cytat:Czy możemy liczyć, że wówczas nie nastąpi exodus wszystkich, którym nie będzie głupio wracać do kraju, który opuścili? Mam spore wątpliwości.
No i zaczęło się.
> Sarmacka hydra podnosi łeb.

Ponowne zjednoczenie?

Hey, I’ve seen that one.
Swoją drogą, jest to przestroga, żeby do ewentualnej zjednoczonej Nordaty nie przyjmować państw-trupów, bo nie ma z nich żadnych korzyści, a są duże problemy. Jak państwo jest martwe, to każdy może przyjść i krzyczeć, że ma prawo nim rządzić (i wypowiedzieć unię).
> Swoją drogą, jest to przestroga, żeby do ewentualnej zjednoczonej Nordaty nie przyjmować państw-trupów

Najlepiej: nie tworzyć zjednoczonej Nordaty.
Już przedstawiłaś ostatnio, jak widzisz przyszłość Mikroświata. Wink
Niedługo do nas napiszą. Zaraz każę Leninie podskoczyć do biura podawczego.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
>Jak państwo jest martwe, to każdy może przyjść i krzyczeć, że ma prawo nim rządzić (i wypowiedzieć unię).

Najlepsze jest to, że ta załoga w Baridasie pewnie osiągnie swój cel a potem po tygodniu czy dwóch znikną. Co udowadnia że tu nie ma żadnej troski o Baridas. To jest po prostu akcja imperialistów sarmackich chcących odbudować dawną potęgę tego kraju.
> Już przedstawiłaś ostatnio, jak widzisz przyszłość Mikroświata.

W czarnych barwach i sama już go zaczynam spryskiwać Vantablackiem.

> Co udowadnia że tu nie ma żadnej troski o Baridas.

A kiedykolwiek była?

Ja jestem tu tylko jednym zaskoczona: że przebąkiwania o ponownej unii przyszły tak późno. Zawartość Baridasu w Baridasie już od dawna była już wartością niewykrywalną, gdzie jedynym prawdziwym Baridajczykiem był Torped, który i tak się zaprzedał S****cji za tytuły, a poza tym Baridas składał się głównie z s****ckiego narybku, więc spodziewałam się, że znudzą się niepodległością już po czterech tygodniach.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości