13-10-2021 21:38
Byłoby super, gdyby się udało. Gdzie możemy przesłać bazę?
|
[DYSKUSJA] Antropologia kulturowa Nordaty
|
|
13-10-2021 21:38
Byłoby super, gdyby się udało. Gdzie możemy przesłać bazę?
13-10-2021 21:50
> Przepraszam, że nie na temat, ale ja mogę spróbować powstać stare forum.
Uważajcie, Ola jest s****ckim szpionem i tak naprawdę zależy jej na tym, żeby wykraść hasła!
14-10-2021 11:04
Ja też się postaram dołożyć w razie czego.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-10-2021 11:55
>Uważajcie, Ola jest s****ckim szpionem i tak naprawdę zależy jej na tym, żeby wykraść hasła!
Gdyby chcieli, to już by je zdobyli. Bazę dostaliśmy właśnie od Sarmacji, bo nasz poprzedni administrator przekazał ją im, a nie nam.
14-10-2021 12:45
> Gdyby chcieli, to już by je zdobyli. Bazę dostaliśmy właśnie od Sarmacji, bo nasz poprzedni administrator przekazał ją im, a nie nam.
Perfidia s****cka nie zna granic – oni chcą je wykraść drugi raz!
24-11-2021 19:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2021 20:02 przez AleksanderNovak.)
Przedstawiam swoją "hipotezę" dotyczącą powiązań i pokrewieństwa między językami mikroświata. Możecie zgłaszać pomysły na poprawki, i dopisywać jeszcze inne języki o których zapomniałem. Jak zawsze - nie wiem co z językiem bialeńskim. Dodam że jest to część większego projektu - tworzenia historii mikroświata od jej początku. Muszę wiedzieć co jest spokrewnione z czym by dobrze opisać historię.
----------Prajęzyk z którego wyewoluowały pozostałe -----Rodzina języków sławiańskich ---Języki sławiańskie izolacyjne, nie należące do żadnej grupy -Język surmeński -Język slawońskich -Język polski (w Rzeczpospolitej Obojga Narodów) ---Grupa języków sławiańsko-nordackich -Język uhraiński -Język brodryjski -Jezyk republikański -Sławiańskie dialekty bialeńskie ----Rodzina języków sambanafrykańskich -Język bantujski -Język północnosambański -Język samudzki -----Rodzina języków nordatomikroazjatyckich -Język nan di -Język kugarski -Bialeńskie dialekty -Język micropolitański -----Rodzina języków orientyckich ---Języki austro-węgierskie ---Język trizondalski ---Język ciprofloksyjski ---Język winkowski ---Język garapeński -----Rodzina języków sarmackich ---Grupa języków wirtuazyjnych -Język sarmacki -Język teutoński -Jezyk scholandzki -Język baridaski -Język hasselandzki -Język wandystański -Język dreamlandzki ---Grupa jezyków południowo-nordacko-sarmackich -Język winkulijski -Język muratycki -Język azymucki -Język koribijski -Język klindoński i jej pochopne -----Rodzina języków volkiańskich --Język volkiański --Język frydlandzki --Język learveński --Język doctriński -----Rodzina języków voxlandzkich -Jezyk voxlandzki -Język amatorski -----Rodzina języków romańskich ---Grupa języków iberoskarlandzkich -Język wschodnio-skarlandzki -Język francuski -Język estellijski -----Języki izolacyjne, nie należące do żadnej rodziny ---Język v-apaczowy ---Język elderlandzki
24-11-2021 20:13
Ależ część języków, w których mówią mieszkańcu Austro-Węgier to języki słowiańskie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
24-11-2021 20:19
Czy jeśli zakładamy istnienie prajęzyka ludzkości, to wszyscy ludzie na Pollinie wyewoluowali w jakimś konkretnym miejscu?
24-11-2021 20:32
>Ależ część języków, w których mówią mieszkańcu Austro-Węgier to języki słowiańskie.
Słuszna uwaga. Na pewno to poprawię. Czy jeśli zakładamy istnienie prajęzyka ludzkości, to wszyscy ludzie na Pollinie wyewoluowali w jakimś konkretnym miejscu? to znaczy - moja hipoteza jest taka, że człowiek pierw powstał w Wirtuazji - stamtąd migrował na inne kontynenty, i następnie się rozwijał na tych kontynentach.
24-11-2021 20:38
Drodzy Państwo,
Batawia starała się utworzyć dziwny crossover języków germańsko-ugrofińsko-słowiańskich. Ten język zresztą tworzył mój dobry znajomy, niestety nie dokończył prac, gdyż jego dusza odeszła z pollinu. Klimat natomiast w kraju panował germańsko-fiński.
|