14-10-2021 19:05
Jajca by były gdyby ktoś trzeci został.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus
Ametyst Faradobus
Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
|
Uroczystość Wielkiego Zamknięcia
|
|
14-10-2021 19:05
Jajca by były gdyby ktoś trzeci został.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-10-2021 19:13
Cytat:Ronon Dex napisał:Ustalimy to jeszcze. Najbliższe nadania planuję na 15 listopada, ale wtedy jeszcze nie dobijemy (zamierzam przywrócić skromność; po wielkim prezydencie Ametyście Faradobusie elektorzy wybrali mnie, skromnego pracownika fabryki Patrona). Ale może w grudniu w okolicach urodzin tow. Jezusa Ipanienki. Cytat:Ametyst Faradobus napisał:Muszę jakąś babę znaleźć i jej nadać od razu kilkaset folwarków.
14-10-2021 19:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2021 19:20 przez Ametyst Faradobus.)
Przecież urodziny Ipanienki są w styczniu.
Cytat:Muszę jakąś babę znaleźć i jej nadać od razu kilkaset folwarków. Tylko nie Saszę. Pożyczę Ci moją, wystarczająco się w życiu ponarzekała na tę rozrywkę dla dziadów to zasłużyła. Nawet jeden wieczór spędziła na posiedzeniu z Iwanem i Karolem i przeżyła nawijanie o Biesłanii. prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-10-2021 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2021 19:24 przez Heinz-Werner Grüner.)
Herr President, serdecznie dziękuję za odznaczenie. Na pewno majestatycznie będzie wyglądał w mojej prywatnej galerii... To już piate wyróżnienie na bialeńskiej ziemii...
Pańskiemu następy, ktokolwiek by nim nie był, życzę by miał choć połowę charyzmy i zaangażowania co Szanowny, a będzie doceniony.
Heinz-Werner Grüner
14-10-2021 20:09
To masz Pan jeszcze fizycznie dla efektu:
![]() prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]() Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Ale może w grudniu...Grudzień to dobry plan... to jest okres (zima), kiedy aktywność siłą rzeczy jest największa. Wtedy byłby czas na dokonywanie zmian w lennach z racji uzyskania wyższych tytułów.
14-10-2021 21:24
Serdecznie dziękuję za tak hojne potraktowanie, nadane mi odznaczenie będę nosił z nieskrywaną dumą.
14-10-2021 23:44
Równo o północy na Arenie Faradobusów został zgaszony symboliczny znicz. Kondukatorat dobiegł końca.
Ustępujący Prezydent Republiki będzie pełnił obowiązki głowy państwa do momentu złożenia przysięgi przez następcę.
![]() |