• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgłoszenia tematów "Colloquia Bialenica"
Zdałem referat, wiem, że przed czasem, ale nie wiem czy będę pamiętał o tym w dzień startu III. edycji. Szczerze powiedziawszy, robię to z pewną dozą samozadowolenia, gdyż dawanie sztywnych terminów na dyskusje trąci pewnym manieryzmem. Wink
Bardzo cieszę się z przybycia WKW. Terminy są podane tylko orientacyjnie, nie trzeba się nimi przejmować.
Termin rozpoczęcia to termin rozpoczęcia, ja mam nadzieję że debata potrwa jak najdłużej. Sam dołączę najwcześniej w poniedziałek wieczorem, bo cały dzień będę musiał spędzić w podróży.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Pojawił się wstępny pomysł, by przyszłe (najpewniej grudniowe) colloquium dotyczyło promocji. Czas pozostały do konferencji powinniśmy poświęcić na obmyślenie, jak uniknąć dyskusyjnej wolnej amerykanki, gdy jedni będą proponowali rozdawanie ulotek przed dworcem, a drudzy będą paraliżowali dyskusję swoim eksperctwem (wynikającym z tego, że mieli w technikum jakieś zajęcia).
Powinniśmy na konferencji niewątpliwie zadać sobie pytania: kogo szukamy, co mamy do zaoferowania, gdzie możemy się promować i - najważniejsze - jak w praktyce powinna ta promocja wyglądać.
Na pewno jest to temat potrzebny i aktualny. Czy ktoś chciałby zagaić?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Masz na myśli prowadzącego kolokwium? Jak nikt inny nie będzie chciał, to ja z chęcią.
Możemy ewentualnie zaplanować dwie dyskusje, każdy z nas otworzy po jednej.
Ametyst Faradobus

Myślimy już o jakimś konkretnym terminie nowej edycji? Może w okolicach przerwy grobbingowej?
Ametyst Faradobus

Ogarniemy dwie konferencje w tym samym czasie? Przypominam, że wtedy Waksman robi Szczyt.
Ja myślałem raczej o grudniu.
Można i w grudniu. Mi się nie spieszy.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości