• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Masz Ametyście swoją grupę (przerobiłem grupę "Rzesza Bialeńska") bo jest zbędna... i tak prawie każdy ma jakąś funkcję - a liczbę grup trzeba ograniczyć, o czym już rozmawialiśmy. W sumie to z Burmistrzem Bengazi się nie spieszy, skoro i tak ja nim z konieczności jestem, a ja i tak mam wyświetlaną "Dowódca Sił Zbronych".
Sternik zapłać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Kurcze... Prezydentowi muszę chyba przerobić - bo się nie godzi byśmy mieli nowsze i ładniejsze niż On.  Wink
No to masz proporzec prezydencki, który stworzyliśmy. Z Twoim znakiem będzie tworzył ładny zestaw. http://vonthorn.sarmacja.org/galeria/arc..._42_47.png
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(01-11-2021 13:44)Ronon Dex napisał(a): Kurcze... Prezydentowi muszę chyba przerobić - bo się nie godzi byśmy mieli nowsze i ładniejsze niż On.  Wink
No heeej.

Załączone pliki Obrazki

(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
(01-11-2021 13:53)Ametyst Faradobus napisał(a): No to masz proporzec prezydencki, który stworzyliśmy.
No wiem, że mamy proporzec, u siebie też wstawiłem proporzec Dowódcy SZ RB. Już zrobione... Andrzej ma już nową sygnaturkę.
Dajta grupę Żołnierz Sił Zbrojnych RB, bo ten obywatel to taka bida.  Wink
[Obrazek: FlYScNM.png]
(01-11-2021 14:24)Piotr Pawłow napisał(a): Dajta grupę Żołnierz Sił Zbrojnych RB, bo ten obywatel to taka bida. 
Test po odświeżeniu cache. Nie wybuchło. Testy można pokasować.

Załączone pliki Obrazki

(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
(01-11-2021 14:24)Piotr Pawłow napisał(a): Dajta grupę Żołnierz Sił Zbrojnych RB, bo ten obywatel to taka bida. Wink
Damy, ale litości. po kolei jeszcze mi parę grup zostało. Jak widzisz "odświeżanie" grup w toku. Dzisiaj jest sporo prac na forum to wszystko w kolejności.
Przy okazji mam propozycję... usuńmy na razie widoczność baretek bo są kompletnie nieaktualne - przywrócimy jak będzie czas wgrać nowe.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: