• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktualna lista obywateli
I znowu nie jest alfabetycznie xD Zaraz przyjdzie Akrypa i będzie krzyczeć.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Baza obywateli została zaktualizowana. Przy okazji zauważyłem, że zapomniałem wydać postanowienie dot. obywatelstwa dla p. Trockengruba.
(19-11-2021 12:35)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Baza obywateli została zaktualizowana.
Zrobiłem małą korektę: poprawienie "numerków" oraz sprawdziłem kogo trzeba przenieść do nieaktywnych i to zrobiłem. Poprawiłem też podpisy pod awatarami tak by były aktualne czyli "Aktywny Obywatel" i "Obywatel".
Trzeba dopisać kulegę @"Aleksander Novak"
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Baza obywateli została zaktualizowana. Wink
(15-12-2021 18:04)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Baza obywateli została zaktualizowana.
A kol. prof. Ametysta jak nie było, tak nie ma, i statystyki niedobre… :-(
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Na liście był, do grupy dodałem. Jakiś pacan, bałwan (pewnie ja) usunął go przypadkowo z grupy.
(15-12-2021 21:09)Helwetyk napisał(a): prof. Ametysta

Mam na uczelni taką profesor, która ma na nazwisko Dawid. Poznałem ją dopiero niedawno, ale przez poprzedni rok bardzo dużo o niej słyszałem (same dobre rzeczy) i przez dobre kilka miesięcy myślałem, że to mężczyzna o imieniu Dawid, który jest profesorem.
Ametyst Faradobus

Lista zaktualizowana po raz kolejny...
Zaktualizowałem listę. Przeniosłem Thomasa do nieaktywnych i poukładałem listę alfabetycznie.

P.S. Uważam ten przepis za absurdalny:
Cytat:W przypadku nieobecności trwającej dłużej niż sześć miesięcy, w czasie których Obywatel nie napisał na forum Republiki Bialeńskiej ani jednego posta Rada Republiki ma prawo pozbawić go obywatelstwa na mocy uchwały podjętej jednomyślnie.
Czemu to w zasadzie służy?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości