• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schemat strony i jej wygląd
Dajmy Obywatele. W końcu jeśli kogoś się tam nie uwzględni to nie będzie tragedii, bo można tam od razu dać link do rejestru wszystkich.

Władze raczej nie, bo zakładam że na stronie będą osobne zakładki dla Prezydenta, Zgromadzenia i Rady oraz samorządów. Przygotowałem już zresztą jakiś czas temu opisy: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...4#pid19434
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No to jak nazwiemy grupę, pełniąca co wazniejsze funkcje? Oprócz Prezydenta powinni być tam ludzie, którzy czymś zarządzają - tak jak D-ca SZ RB, Lew Wolnogradu... no wiesz o co chodzi.
(07-11-2021 18:29)Ronon Dex napisał(a): No to jak nazwiemy grupę, pełniąca co wazniejsze funkcje? Oprócz Prezydenta powinni być tam ludzie, którzy czymś zarządzają - tak jak D-ca SZ RB, Lew Wolnogradu... no wiesz o co chodzi.
Awangarda proletariatu. Tongue

Podeślę Ci dziś propozycję mojej notki biograficznej.
(07-11-2021 18:29)Ronon Dex napisał(a): No to jak nazwiemy grupę, pełniąca co wazniejsze funkcje? Oprócz Prezydenta powinni być tam ludzie, którzy czymś zarządzają - tak jak D-ca SZ RB, Lew Wolnogradu... no wiesz o co chodzi.

Urzędnicy Republiki / Urzędnicy Państwowi

Przy okazji tam powinien być kontakt do każdego.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Prezydent Republiki Bialeńskiej, profesor mikrozofii, były Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego oraz Uniwersytetu Królewskiego w Dreamopolis. Powstaniec Marcowy, jeden z Ojców-Założycieli Bialenii oraz jej wielokrotny prezydent. 

Posiadacz dwóch lenn - elektor Venomanii i książę Syrty. 

(gali odznaczeniowej niestety nie mam, zdjęcie możecie mi wstawić Saifa al-Islam Kaddafiego, np. to które mam w avatarze, ale niekoniecznie).
U mnie coś takiego:

Cytat:13. (2017) i 31. (2020-2021) Prezydent Republiki Bialeńskiej. Dwukrotny (2020, 2021 - obecnie) Minister Spraw Zagranicznych, były Minister Propagandy i Oświecenia Publicznego (2016). Urzędujący, wieloletni Lew Wolnogradu - zwierzchnik Rzeszy Bialeńskiej i zarządca miasta stołecznego. Generał brygady rezerwy Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej i Najwyższy Dowódca Gwardii Rzeszy Bialeńskiej. Profesor historii, wykładowca i tymczasowy Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego.

Bohater Bialenii (2017). Właściciel dwóch lenn: Sułtan (Par) Faradobaju i Wielki Kniaź Jaruzelimy.
Ametyst Faradobus

(07-11-2021 18:40)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): gali odznaczeniowej niestety nie mam
Jakieś grzybki brałeś? Przecież Twoja gala odznaczeniowa to najwięcej dłubaniny... masz chyba dość odnzaczeń.

W każdym razie bazuję na spisie Ametysta, żeby było jasne.
Wszystkie są w wykazie w Kancelarii Spraw Wewnętrznych.
Ametyst Faradobus

Uzupełniłem Wasze profile o linki do pewnych działów na forum (można dać trzy - to dajcie znać czy i co dodać), do profilu oraz do Stempla... wzorem tego co Heretyk zrobił w moim profilu - https://gov.bialenia.org.pl/ludzie/
U mnie możesz jeszcze dodać link do WNSu. http://spolecznosc.bialenia.org.pl/forum...hp?fid=105

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości