• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schemat strony i jej wygląd
Otrzymałem ... dzięki.
(15-11-2021 08:44)Bajtuś napisał(a): Dajcie mi wejście na administrację strony. Może coś podłubię.
Tylko bądźmy w kontakcie, żebyśmy sobie wzajemnie nie wchodzili w paradę. Bo już z Helwetykiem tak mieliśmy, że robiąc jednocześnie sobie "nadpisywaliśmy".
Spokojnie .. jak będę cosik robił to uzgodnię z zainteresowanymi.
(15-11-2021 06:47)Ronon Dex napisał(a): To oczywiście tylko schemat, tyle co zdążyłem rano przed robotą w kilkaście minut czyli tablica, byle jaki obrazek i byle jaki link. Chciałem sprawdzić czy i jak to zadziała. To się dopracuje, będą linki do ważnych dla cudzoziemca miejsc czyli dział powitalny, miejsce składania wniosków itp.
Pomysł bardzo na tak i sama tablica BARDZO na tak (uwielbiam implementację znaków drogowych w mikronacjach), choć akurat tutaj użyłbym innego modułu i dał tablicę na pełną szerokość kolumny. Przykład poniżej pierwowzoru.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
(15-11-2021 13:12)Helwetyk napisał(a): choć akurat tutaj użyłbym innego modułu i dał tablicę na pełną szerokość kolumny. Przykład poniżej pierwowzoru.
Na pomysł wpadłem rano, dosłownie w kiblu. Realizacja czy raczej tylko test czy to zadziała to kilkanaście minut pomiędzy prysznicem, goleniem i śniadaniem przed wyjściem do roboty, zamierzam to dopracować - zarówno w zakresie tablicy, jak i wyglądu "wewnątrz" oraz odpowiednich linków i informacji.
(15-11-2021 15:01)Ronon Dex napisał(a): Na pomysł wpadłem rano, dosłownie w kiblu.
To drugie najlepsze miejsce przychodzenia pomysłów. ;-)
Jest coś konkretnego, co miałem zrobić?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dzisiaj trochę eksperymentuję w tym widgetami... https://gov.bialenia.org.pl/ - ale muszę się w końcu zabrać za kopiowanie stron ze "starej strony". Zrobiłem tak, że w tych "ciekawych miejscach" będzie się wyświetlała właśnie DB i Rzesza.
(15-11-2021 19:38)Ronon Dex napisał(a): Dzisiaj trochę eksperymentuję w tym widgetami... https://gov.bialenia.org.pl/ - ale muszę się w końcu zabrać za kopiowanie stron ze "starej strony".
Kolejne tabliczki, cudo. Czy chcesz, żeby w prawej kolumnie wyświetlały się tak samo, w białych ramkach?
Czy planujesz dorzucać do Sił Zbrojnych info o siłach rezerwowych - gwardiach regionalnych - a także spis żołnierzy albo kadry dowódczej?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości