• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pole Turniejowe
W Żwardoniu postanowiono wyznaczyć Pole Turniejowe, aby móc organizować Turnieje Rycerskie tu w Bialenii. Inicjatywa została podjęta przez Kniazia w celu propagowania idei przyjaźni Polsko-Bialeńskiej. Władze Vistokii myślą, że może być to krok w stronę wspólnego realizowania przedsięwzięcia jakim jest właśnie Turniej Rycerski zarówno przez RON, a także Republikę Bialeńską.

Na wstępie planowane są dwa zagadnienia. Pojedynek rycerski, a także Walka na Kopie. Jako, że nie mamy jeszcze regulaminu, ani zasad oba przedsięwzięcia będą odbywały się za pomocą losowania, do momentu, gdy nie powstanie stosowny system prowadzenia pojedynków między zawodnikami.

Pojedynek Rycerski
[Obrazek: _1462430940.jpg]

Walka na Kopie
[Obrazek: sZL83ytDKC4vVntK6aHTFIK8jm2Rj3zs6Ltag-jW..._Wo_xO6Xmg]
[Obrazek: FlYScNM.png]
A można w kalmara zagrać?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Panie kochany, jak tu grać w kalmara? Smile 
Na śmierć na życie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jeżeli szanowny Lew chce przetestować tą grę, a ja stracę kontrkandydata na Lwa Wolnogradu, to będzie mi niezmiernie smutno. XD
Nie no, ja wystawię kogoś. U nas w Hirschbergii i Weerlandzie to jest bardzo popularna rozrywka, mamy specjalne areny walk dla ochotników.
Ametyst Faradobus

Zgłaszam swój udział!
Nie szkoda wam mieszkańców Ametyście?

Oczywiście przyjmuje zgłoszenie Andrzeju, będziesz walczył osobiście, czy zgłaszasz jakiegoś rycerza z Venomii? Smile 
Zgłoszę rycerza. Nie mogę narazić Bialenii na kryzys związany z ewentualną śmiercią urzędującego prezydenta. Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości