• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V-Mundial: Zakłady bukmacherskie
[Obrazek: 548168dad5e3a2bc879266fff7c58223.png]

Mam przyjemność poinformować, że w związku z nadchodzącym v-Mundialem uruchomione zostały zakłady bukmacherskie. Aby wziąć udział w zabawie, wystarczy posiadać zweryfikowany profil w Stemplu.

Cytat:
[Obrazek: 99493647640166573.png]

Materiał promocyjny opracowany przez Biuro Promocji (っ◔◡◔)っ ♥ FULL RETARD ♥ z siedzibą w Nowym Brzegu

Zasady są proste:
  • obstawiamy dokładny wynik spotkania,
  • za poprawnie obstawiony rezultat (wygrana—remis—przegrana) otrzymuje się 1 punkt,
  • za poprawne wytypowanie dokładnego wyniku spotkania otrzymuje się 3 punkty,
  • wygrywa ten, kto przez cały v-Mundial zdobędzie najwięcej punktów.

Serdeczności!

[Obrazek: e9d7a25a8d0ebe15f58791b339bfc43d.png]
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Obstawiłem. W prawdzie na chybił trafił, ale jednak. Wink
Jak już będzie bank międzynarodowy, to będziemy mogli grać na pieniądze, myślę, że wówczas będzie więcej emocji, nawet jeśli to pieniądz wirtualny.
(18-11-2021 17:08)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Obstawiłem. W prawdzie na chybił trafił, ale jednak.
To jest nas dwóch!

(18-11-2021 17:08)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Jak już będzie bank międzynarodowy, to będziemy mogli grać na pieniądze, myślę, że wówczas będzie więcej emocji, nawet jeśli to pieniądz wirtualny.
Nagrody dla najlepiej typujących są, jak najbardziej, planowane. Póki co jednak, v-Mundial rusza za dwa dni, więc ruszamy z przygotowaniami do imprezy właściwej. ;P
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Sorry, mój stary się prawie spłukał na takich rozrywkach i mam traumę.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości