• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o przyjęcie na studia
Wasza Magnificencjo, wnioskuję o przyjęcie mnie na studia, chciałbym studiować na Wydziale Nauk Społecznych. Po powrocie do Bialenii chciałbym mieć wykształcenie.
Tak się trochę wtrącę przed Rektorem... Jakim kierunkiem byłby Pan zainteresowany? Może mikrozofia?
Jestem zainteresowany mikrozofią.
W takim razie proszę Jego Magnificencję Rektora o wyznaczenie mnie na opiekuna studiów p. Piechoty.
A czy mogę się wstrzymać do jutra i za jednym zamachem utworzę Instytut Mikrozofii, powołam prof. Ordyńskiego na dyrektora i przyjmę kulegę Piechotę w poczet studentów?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mi się nigdzie nie spieszy.
No to wstępnie wniosek rozpatruję pozytywnie, formalności dopełnię jutro dla ułatwienia, aby kulega Piechota vel Faradobus nie musiał być przez jeden dzień studentem Wydziału, aby dzień później zostać przeniesionym do Instytutu.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Proszę jedynie kulegę Piechotę o potwierdzenie, że jest zainteresowany podjęciem studiów w Instytucie Mikrozofii, a nie na Wydziale Nauk Społecznych.
Ametyst Faradobus

Jestem zainteresowany.
Czy ma Pan coś przeciwko, bym ja został Pańskim Opiekunem Naukowym? Póki co nie mamy w Instytucie innych pracowników. Ewentualnie prof. Faradobusa można poprosić.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości