• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Straszne jest to forum Muratyki. Oczopląsu idzie dostać.
(05-12-2021 21:47)Iwan Pietrow napisał(a): Straszne jest to forum Muratyki. Oczopląsu idzie dostać.
To prawda. A najlepsze jest to, że to nie wina szablonu (który jest porządny), tylko nawalenia miliona "ozdobników".
Andżej, jedynym ozdobnikiem jest reklama. Zazdrościcie czy co? Big Grin
(05-12-2021 21:47)Iwan Pietrow napisał(a): Straszne jest to forum Muratyki. Oczopląsu idzie dostać.

Bardzo oczojebne, nieprawdaż?
Cytat:Zazdrościcie czy co? 

Przecież widzisz, że krytykujemy. Nikomu się to nie podoba.
(05-12-2021 22:06)Iwan Pietrow napisał(a): Przecież widzisz, że krytykujemy. Nikomu się to nie podoba.

Ale to nie mój problem. Nikt wam tam wchodzić nie każe :3
"Państwo Kościelne Rotria prowadzi aktualnie III Sobór Powszechny obrządku welijskiego, który powstał dla państw, o charakterze bardziej prawosławnym, niżeli łacińskim, zachodnim."

Muszę sprostować - określenie "welijski" w nazwie soboru odnosi się do miejsca jego obrad. Obrządek również nazywa się welijskim - o ile mnie pamięć nie myli - dlatego, że decyzję o jego utworzeniu podjęto na innym soborze na Welii.
o. Gagik Bagratuni

Գագիկ Բագրատունի
(05-12-2021 22:15)Gagik Bagratuni napisał(a): "Państwo Kościelne Rotria prowadzi aktualnie III Sobór Powszechny obrządku welijskiego, który powstał dla państw, o charakterze bardziej prawosławnym, niżeli łacińskim, zachodnim."

Muszę sprostować - określenie "welijski" w nazwie soboru odnosi się do miejsca jego obrad. Obrządek również nazywa się welijskim - o ile mnie pamięć nie myli - dlatego, że decyzję o jego utworzeniu podjęto na innym soborze na Welii.

Dziękuję za sprostowanie. Smile 
[Obrazek: FlYScNM.png]
Cytat:Ale to nie mój problem. Nikt wam tam wchodzić nie każe :3

To w końcu zostaniesz tam sam, bo wszyscy albo oślepną lub dostaną oczopląsu albo zrezygnują ze względu na szatę graficzną. :*
(05-12-2021 22:19)Iwan Pietrow napisał(a):
Cytat:Ale to nie mój problem. Nikt wam tam wchodzić nie każe :3

To w końcu zostaniesz tam sam, bo wszyscy albo oślepną lub dostaną oczopląsu albo zrezygnują ze względu na szatę graficzną. :*

Widzisz Iwan zmartwię cię, bo przez silnik i styl forum bardziej przyciągamy niż zniechęcamy ludzi <3

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości