• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
II Sobór Powszechny Brodryjskiej Cerkwi Prawowierczej
Może ja, umiem sprawować taką władzę, interesuję się nawet prawosławiem, bo ja w realu jestem wiernym prawosławnym, tylko trzeba mnie ochrzcić, podejmę starania żeby postawić Cerkiew na nogi.
Տէր, ողորմեա...
o. Gagik Bagratuni

Գագիկ Բագրատունի
- l A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta?

- Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ale porażka. Takie obrażanie się jest strasznie dziecinne. Po co podejmujesz, Piotrze, jakiekolwiek inicjatywy, skoro w sytuacji najmniejszej krytyki, braku zgody z tym, co prezentujesz od razu rezygnujesz i „rzucasz papierami”?

Mikroświat opiera się na dyskusjach, na ścieraniu się poglądów, a nie na jednogłośnym przyklaskiwaniu sobie. To normalne, że każdy ma inną wizję funkcjonowania różnych rzeczy i trzeba się z tym pogodzić. W innym razie działanie w mikroświecie (a wręcz powiedziałbym, że gdziekolwiek) nie ma sensu.

Dlatego sugeruję, żebyś przestał gwiazdorzyć i zaczął próbować przekonać innych do swoich racji.
Kononowicza wręcz podziwiam, myślę że kiedyś nawet będzie prezydentem Białegostoku.
Ja również mam taką nadzieję.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(07-12-2021 18:23)Iwan Pietrow napisał(a): Ale porażka. Takie obrażanie się jest strasznie dziecinne. Po co podejmujesz, Piotrze, jakiekolwiek inicjatywy, skoro w sytuacji najmniejszej krytyki, braku zgody z tym, co prezentujesz od razu rezygnujesz i „rzucasz papierami”?

Mikroświat opiera się na dyskusjach, na ścieraniu się poglądów, a nie na jednogłośnym przyklaskiwaniu sobie. To normalne, że każdy ma inną wizję funkcjonowania różnych rzeczy i trzeba się z tym pogodzić. W innym razie działanie w mikroświecie (a wręcz powiedziałbym, że gdziekolwiek) nie ma sensu.

Dlatego sugeruję, żebyś przestał gwiazdorzyć i zaczął próbować przekonać innych do swoich racji.

Na dyskusjach? Czekaj co? To nie Ty ujebałeś się przy zmianie godła, a potem powiedziałeś, że jeżeli ludzie na to nie pójdą to jest nie fair? Bo uznałeś, że wszyscy przyjęliśmy konsensus? Człowieku, czy Ty widzisz co piszesz? Albo lepiej czy Ty czasami siebie słyszysz? Gwiazda wielki post Car, który zmieniał oblicze Brodrii pod siebie i robi to po raz kolejny? 

Boże jeszcze brakowało mi nadętego bufona, który układa sobie wszystko pod siebie otaczając się tylko i wyłącznie ludźmi, którzy popierają jego popierdolone pomysły, bo tak jest mu najwygodniej? Czy ktoś to widzi co ten człowiek wyprawia i jakie zwraca uwagi? XD

Poddaje się, chyba rozumiem, że przez beton nie przebijesz się nawet młotem pneumatycznym i szkoda sobie na niego tracić czas, bo jedyne co można osiągnąć to utratę czasu na czyjeś pomysły... Chłop teraz robi wielkiego Ojca narodu, który troszczy się o obywatela, któremu nie wyszło, a jeszcze wcześniej jechał jak po szmacie, bo zmiana godła mu nie pasowała...

Boże pomiłuj... 
[Obrazek: FlYScNM.png]
Wobec zamknięcia Cerkwi, zamykam wątek. Za chwilę niedźwiedź się rozgniewa, i bynajmniej nie będzie to wesoły niedźwiedź z godła Brodrii.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości