• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miasto Lenne Jaruzelima - Centrum Kultu Generała
Capstrzyki to od pewnego czasu moje ulubione uroczystości.
Też kiedyś miałem na nie fazę od kiedy po raz pierwszy wysłuchałem capstrzyku NVA. Do dziś ten ceremoniał pozostaje moim ulubionym. Z kolei Bundeswehrze całkiem nieźle wyszedł ten, gdzie ministrowi od plagiatu grali na odchodne Smoke on the water.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(13-12-2021 19:06)m².r napisał(a): Capstrzyki to od pewnego czasu moje ulubione uroczystości.
Ostatnio Polska szur-prawica się zesrała o capstrzyk na pożegnanie Merkel. Germanofobia zajmuje dumne czwarte miejsce wśród pierdolców r-Polaków.
Piotr Pawłow pojawił się na obchodach Jaruzelskiej Rocznicy i złożył kwiat przed Ołtarzem Generała.

[Obrazek: 31_tn.jpg]
[Obrazek: FlYScNM.png]
Ludność ukhraińska też jest wdzięczna za zwalczanie UPA? Big Grin
UPA jak wiadomo zamordowała Wielkiego Sternika.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ordyński Ty kurwo jebana, przestań mi Azymutię prześladować, przyjacielu, to barwy Azymuckiego Ulenu z Muratyki. Tongue 
Sorry za off-top, ale mam pomysła. Dałbyś radę magisterkę o Azymutii napisać? Przynajmniej o jakimś okresie jej historii. Dla Ciebie korzyść, bo zajmowałbyś się swoim regionem. Dla nordackiej nauki korzyść, bo powstałaby jedna z nielicznych prac konkretnie o naszym kontynencie.
Są jakieś urywki, ale może poruszymy to na Uniwerku? Bo tutaj bez sensu jest nabijać posty, a potem to wydzielać. Smile 
Musimy uchwalić ten kodeks porządkowy. Jeśli by takowy był to bym Cię spałował Piotrze za przekleństwa.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości