• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Szkoda gadać. Pawłow już totalnie się w Saszę zamienił. Te same teksty, takie same fochy, to samo oderwanie od rzeczywistości.
Jako, że nie jestem złośliwy to nie będę wypominał tu nikomu małżeństwa z Saszą i uczynienia jej wiceprezydentem. xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Piękne czasy. <3 Ale z biegiem czasu zachowania Saszy stały się powtarzalne, nudne i nie przynosiły już powiewu ożywczego flejmu, tylko męczyły. Poza tym, Bialeńczycy wybrali ją na Prezydenta w demokratycznych wyborach, co oznacza, że w pewnym momencie wydawała się być dobrą alternatywą. Niestety zawiodła wszystkich.
No dobra, ja kiedyś autentycznie wierzyłem w Biedronia. Nawet mi proponował wstąpienie do Wiosny zanim powstała Wiosna.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(15-12-2021 22:10)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Bialeńczycy wybrali ją na Prezydenta w demokratycznych wyborach, co oznacza, że w pewnym momencie wydawała się być dobrą alternatywą. Niestety zawiodła wszystkich.

To w Bialenii czasami nie głosowało się na osoby zamiast na programy wyborcze? I czy to nie był ten sam przypadek analogiczny do "koko euro spoko" czy też bardziej współczesny przykład, jak z tym "śpiulkolotem" wyłonionym przez PWN niby w jakimś głosowaniu?
Mnie łącznie pięć razy cały naród wybrał z entuzjazmem.
Ametyst Faradobus

I do tego przy braku rywali! Taki miał naród entuzjazm!
Cytat:Piękne czasy. <3

To prawda, piękne (w pewnym momencie działałem pod danymi Kim Myong Won). Brałem wtedy udział w tych samych wyborach prezydenckich, w których startowała Sasza. Robiłem nawet fajne plakaty.

[Obrazek: 98_15_12_21_10_24_28.jpeg]

[Obrazek: 98_15_12_21_10_25_33.jpeg]
Bo się bali, bo ja wszystko twardą ręką, a naród nie mógł się oderwać od mojej matczynej piersi.
Ametyst Faradobus

@'Iwan Pietrow' tak nie może być, że Ty jeszcze nigdy nie byłeś prezydentem. Wystartuj w następnych wyborach! Jak się boisz, że będziesz miał mało czasu, to weź kogoś aktywnego na wice.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości