• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Putin- wprowadź wojsko?
Ametyst Faradobus napisał(a):Dawniej to byśmy się mogli dzisiaj tradycyjnie pokłócić o marsz faszystów.
Ponoć faszysty chcieli "marsz" zmotoryzowany zrobić... ale niby skąd prawo jazdy mieliby wziąć, wszak mam nadzieję, że nikt nie zniósł przepisu, że aby otrzymać prawo jazdy to trzeba umieć czytać i pisać - sam pamiętam, że na wniosku (choć ja to pierwsze prawko robiłem w 1983, a ostatnią kategorię, bo "komplet" mam to 10 lat później) trzeba było to deklarować. W każdym razie z tego co na szybko przejrzałem w sieci to "tradycji stało się zadość" i jednak poszli pozadymiać oraz zrobili "nawalankę" z Policją.
Bardzo mnie bawi, że pożyteczni idioci PiS zaatakowali firmę ochroniarską PiS, która kiedyś była znana jako Policja.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
W realu rozwalił mnie dzisiaj tekst:" w tym roku nie pójdą".
Dobra, sezon jest dobry, ja mam chwilowo przy sobie telewizor, więc pora odgrzać ten zacny wątek.

Czy tylko mi się dzisiaj przypomniało, jak pisory wyły i skamlały o wolności mediów kiedy sekciarzowi Rydzykowi nie dali od razu miejsca ma multipleksach?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ja ostatnio dosyć często spędzam czas na oglądanie Telewizji Trwam, nawet znam osobiście Ojca Dyrektora, widziałem go kiedyś na Jasnej Górze.
(17-12-2021 19:42)Tymoteusz Piechota napisał(a): Ja ostatnio dosyć często spędzam czas na oglądanie Telewizji Trwam, nawet znam osobiście Ojca Dyrektora, widziałem go kiedyś na Jasnej Górze
Zdradzisz tajemnicę? Co ćpasz? Musi to być naprawdę "dobry towar"...
Ja kiedyś Prezesa samego widziałem na Wawelu.
Ametyst Faradobus

A to wy światowi ludzie jesteście. U mnie szczyt to był Reżim Wioskowy i lokalny oddział Armii Prezesa.
A ja widziałem na żywo Marszałka Bialenii i Marszałka Suderlandu, a nawet piłem z nimi olkohol.
Jak byłem w liceum to wygrałem konkurs organizowany przez pisowską posłankę, obecną zastępczynią Czerniaka. Ona wręczając mi nagrodę zrobiła sobie ze mną zdjęcie i później znalazłem swoją mordę na jej gazetce wyborczej i to na jednej stronie z samym Rydzykiem (bo z nim zdjęcie też miała).
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości