• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narodowy Komitet Budowy Stolicy
(21-12-2021 20:17)Piotr Pawłow napisał(a): a to że Brodria stała się wrakiem i jest nie aktywna to już nie mi o tym cokolwiek mówić. 
Za Twoich, moich i Grenina rządów też nie było aktywności. Trzeba zaakceptować chyba, że w Brodrii aktywność jest sezonowa. Nikomu nie udało się trwale zaktywizować Brodrii, już od wielu lat. Może to jakaś klątwa. Big Grin
(21-12-2021 20:25)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):
(21-12-2021 20:17)Piotr Pawłow napisał(a): a to że Brodria stała się wrakiem i jest nie aktywna to już nie mi o tym cokolwiek mówić. 
Za Twoich, moich i Grenina rządów też nie było aktywności. Trzeba zaakceptować chyba, że w Brodrii aktywność jest sezonowa. Nikomu nie udało się trwale zaktywizować Brodrii, już od wielu lat. Może to jakaś klątwa. Big Grin

Zgadzam się z Tobą Andrzeju i nie mam tego nikomu za złe. 
[Obrazek: FlYScNM.png]
Żeby Brodria była aktywna, to są dwie opcje:
1/ zwaśnione strony w końcu się godzą i razem budują Brodrię,
2/ jedna strona konfliktu ostatecznie wygrywa i ściąga skądś nowych mieszkańców.
Wybacz Andrzeju, wygrał już Iwan, a ja mam swoją wizję i nie chcę jej spełniać, bo będzie to niewypał. Wink  
Dzięki za gotowość do dalszego pełnienia urzędu. Wybacz, że wykazałem się nadgorliwością.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(21-12-2021 20:25)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Nikomu nie udało się trwale zaktywizować Brodrii, już od wielu lat. Może to jakaś klątwa.
Może i klątwa, ale ja ze swojej strony obiecuję, że jak tylko zakończę te mozolne prace ze stroną (Brodrii również) to postaram się działać w miare aktywnie w "moim kawałki Brodrii". Pomysłów mam wiele, ale względu na priorytet strony, na chwilę obecną nie mam na to czasu. Ale to już niedługo. Mam zamiar do konca roku zrobić stronę na tyle, by można było ją oficjalnie opublikować (resztę się dokończy w trakcie i na spokojnie). Wtedy i do spraw brodryjskich powrócę...
Nie chcę być złośliwy, ale ja tylko przejąłem ten wrak po wspaniałych rządach „najaktywniejszego” cara w brodryjskiej historii. Teraz i tak jest o niebo lepiej.
Już nie zaczynajmy od początku...
Ja nawet nie zacząłem. Odpowiadam tylko na bzdury o Brodrii, które pisze Pawłow.
Boże, to buduje ten kraj i już się utkaj człowieku, bo nie mam ochoty patrzeć nawet na Twój nick na forum. Powiedziałem co chciałem i urwałem temat, a Ty skamlesz jak suka szukająca atencji... Okoć się człowieku i daj pracować innym. Robię tu tylko pełną kadencję Miecznika i naura, a Ciebie nie potrzebuje do szczęścia. 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości