• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wniosunio o nadanie lenna
Proszę o nadanie mojej osobie lenna o nazwie "Kinosławia".
(-) Aleksander Novak
[Obrazek: SR-WESTLAND.png][Obrazek: antipixel_zpviw.png]
Do wniosku potrzebna jest lokalizacja lenna... czy jako "kartograf" mam coś zaproponować (wtedy proszę o preferencje co do typu terenu), czy może mam już wybraną lokalizację i trzeba to tylko oznaczyć na mapach?
Ja proponuję zlokalizowanie gdzieś blisko mnie i Joahima.
Chciałbym by lenno było zlokalizowane tuż za progiem lenna Piotrusia i Joahima.
(-) Aleksander Novak
Niech się Ametyst wypowie, ale mamy jakiś "pechowy" teren leżący na wschód od lenna Andrzeja i na północ od lenna Joahima. Na mapach jest oznaczony jako "lenno po trupie". Jeden właściciel się uśmiercił, potem Ametyst przyznał je niby osobie o personaliach Pio Mario Cesare de Medici - tylko, że taki użytkownik obecnie nie istnieje, a działu lenna nigdy nie utworzono. Znaczy kolejny raz porzucony obszar...

- http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...2#pid15192

Może Aleksander przerwie złą passę tych ziem? Tylko, że tutaj potrzebna jest decyzja Lwa.
A może kwadraty G14 i F14? Oczywiście bez bazy wojskowej.
(26-12-2021 16:24)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): A może kwadraty G14 i F14? Oczywiście bez bazy wojskowej.
Jeśli już to może być G14 - wolałbym zostawić trochę miejsca na ewentualną rozbudowę infrastruktury wojskowej. Ale warto by sprawę dotyczącą martwego lenna w F13 wyjaśnić, bo może faktycznie jednak tam.
(26-12-2021 16:53)Ronon Dex napisał(a): Jeśli już to może być G14 - wolałbym zostawić trochę miejsca na ewentualną rozbudowę infrastruktury wojskowej
A może jednak jakiś mały "korytarz" to morza, żeby Novak mógł sobie ryby łowić? Big Grin Choćby jakoś naokoło.
Lenno po trupie może być tylko bym chciał mapę zobaczyć, czy jest mapa wszystkich lenn?
(-) Aleksander Novak
http://vonthorn.sarmacja.org/galeria/arc..._52_27.png

Użytkownicy przeglądający ten wątek: